In de kleerkast van… de ELLE redactie

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
In de kleerkast van… de ELLE redactie

mode_kot

Zoals dat bij een modeblad hoort, heeft ook ELLE een prachtige kleerkast! Al was er ooit een dag waarop die helemaal niet zo prachtig was. Volg hier de make-over van ons fabuleuze modekot.

De ELLE redactie krijgt wekelijks wondermooie spullen toegestuurd - van schoenen, over juwelen, tot kledij en handtassen. Die spullen horen uiteraard in een stijlvolle kleerkast waar alles secuur bewaard en bewonderd kan worden. Enter het ELLE modekot. Die kreeg onlangs een gewéldige make-over - orde en netheid stonden voordien niet altijd bovenaan ons lijstje kwaliteiten.. :

1/

First things first, alles moet weg! De weinige meubels die er staan mogen permanent de deur uit om vervangen te worden door stijlvollere en handigere opties.

ELLE_0108

Nu de kamer leeg is, hebben we een beter overzicht van de ruimte (hé, was ons modekot altijd al zo groot?!) en kunnen we zien wat we allemaal nodig hebben. Dit is de ELLE boodschappenlijst:

-       Rekken om kledij aan op te hangen

-       Ladekasten voor accessoires zoals juwelen, zonnebrillen, kousen, mutsen, sjaals, …

-       Planken om schoenen, handtassen en hoeden op te leggen

-       Opbergdozen en opbergvakken om structuur te creëren

Onze lijst hebben we, rest ons een hoogdringende trip naar de winkel. Rarara, waar gaan we heen...

2/

IKEA (en Zweedse balletjes), we komen eraan!

Met onze lijst bij de hand proberen we even creatief als budgettair te denken en laat IKEA, waar design en budget erg fair en harmonieus gecombineerd worden, daar nu net de perfecte bestemming voor zijn.

ELLE_0063

3/

Onze klusjesman helpt ons de meubelstukken te monteren waarna wij alles netjes kunnen inkleden. Hierbij laten we niets aan het toeval over en geven we elk stuk een zorgvuldig uitgekozen plaats. Juwelen in de opbergvakjes, handtassen bovenop de planken, sjaals opgerold in de ladekast, ...

DSC_9474

DSC_9571

DSC_9522

We vrolijken de boel op met felgekleurde poefs, schattige plantjes en een hip tapijt uit de PS 2014 collectie ontworpen door de jonge designer Margrethe Odgaard.

DSC_9377

DSC_9384

Benieuwd naar het eindresultaat?

4/

DSC_9387

Ons somber modekot is getransformeerd tot een nette, stijlvolle en charmante kleerkast. Geef toe, de poefs nodigen meteen uit voor een dagelijkse cava en gossip date! Bekijk de beelden hieronder voor een glimp van de nieuwste herfst- en winterspullen.

Met dit artikel luiden we meteen ook de splinternieuwe rubriek 'In de kleerkast van ...' in waarin we elke week in de garderobe van een mode-insider duiken en meer te weten komen over de persoonlijke stijl van Vlaamse it-girls. Meer hierover ontdek je volgende week!

Tip: stiekem toch wat jaloers op ons geweldig modekot? Goed nieuws: alle afgebeelde meubels vind je momenteel bij IKEA.

(Tekst stagiaire Natalia Tjurina, beeld stagiaires Eva Vlonk en Tine Schoemaker)