In beeld: Beyoncé in CR Fashion Book

Gepubliceerd op 29 Augustus 2014 door Isabelle Vander Heyde
In beeld: Beyoncé in CR Fashion Book

DocHdl1OnPPM01tmpTarget 

“The empress of pop meets a force of fashion.” Het was slechts een kwestie van tijd voor Carine Roitfeld met haar CR Fashion Book ook bij Queen Be zou komen aankloppen. Dat is bij deze gebeurd, goed voor een design surfboard en een hoop gedichtjes… 

Wat Kim kan, kan Beyoncé uiteraard ook -nòg beter zelfs. De reality ster verbaasde vorig jaar vriend en vijand met een originele shoot voor het tijdschrift van voormalig Vogue FR hoofdredactrice Carine Roitfeld. Ook baby North West krijgt voor de 5de editie van het blad een plekje in de schijnwerpers –op de gevoelige plaat vastgelegd door niemand minder dan Karl Lagerfeld. Een dubbele overwinning!

In comes Beyoncé… Zij scoort de cover van het blad, een tiendelige spread onder de noemer Bae Watch én  een lading adorerende poëzie: driedubbele overwinning! De teksten van de zangeres werden door dichter Forrest Gander immers in een reeks gedichten gegoten. Daarnaast boog Riccardo Tisci zich over de styling, goed voor een Chanel surfboard en vloerlange extensions, ontdek hier de beelden:

tumblr_nb0sbobZx41rf43pdo1_1280

DocHdl1OnPPM01tmpTarget tumblr_nb0rjbvsD41rf4nooo1_1280

tumblr_nb0rilt8I11rf4nooo1_1280

tumblr_nb0rhuUYtG1rf4nooo1_1280

tumblr_nb0ramLhRt1rf4nooo1_1280

Naast Beyoncé en North West vullen ook Conchita Wurst en Pamela Anderson de nodige pagina's.