Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 29 Augustus 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Barbie zit op Instagram, Game of Thrones verovert de modewereld en Cédric Charlier doet het met Petit Bateau. 

Nieuwe gastontwerper voor Petit Bateau, en dat is niemand minder dan Cédric Charlier. De Belgische ontwerper stapt met een 10-delige capsulecollectie in de voetsporen van Carven en Christian Lacroix. Vertrekkende van het iconische streepjesshirt van het Franse label, ontwierp hij stukken voor mannen, vrouwen én kinderen met opvallend veel sportswear invloeden. De collectie is vanaf 6 december verkrijgbaar bij Hunting & Collecting in Brussel en The Broken Arm in Parijs. Vanaf 13 december kan je de stukken ook online scoren.

De Game of Thrones sterren doen het goed in modeland. Eerder leende Kit Harington, Jon Snow in de serie,  zijn appetijtelijke pruillip aan Jimmy Choo. Vandaag is zijn TV-zusje Sansa Stark, vertolkt door Sophie Turner, aan de beurt. De roodharige schoonheid is komende winter het gezicht van het Britse label Karen Millen. Winter is coming!

Karen Millen 1

Karen Millen 2

Gezinsuibreiding voor Shakira. De zangeres en haar vriend, de Spaanse voetballer Gerard Piqué, verwachten hun tweede kindje. Beide sterren, die elkaar leerden kennen op het WK 2010, kregen twee jaar geleden reeds een zoontje –Milan.

“Is this considered a selfie? Ok fine, Ken took it” Instagram werd zonet een streetstyle ster rijker, en die is bijzonder plastic fantastic… Niemand minder dan Barbie heeft bij deze een eigen account, waarop ze maar al te graag haar uitgebreide garderobe uit de doeken doet. Er beleeft ergens een community manager heel veel plezier  aan dìt project!

Schermafbeelding 2014-08-29 om 11.30.01

Schermafbeelding 2014-08-29 om 11.30.12