Anna Wintour, 5x ontdooid

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Anna Wintour, 5x ontdooid

Anna Wintour

Het is gebeurd. De voorbije weken werden ontelbare ijsemmers over beroemde en minder beroemde hoofden gegoten, maar van ultieme ijskoningin Anna Wintour geen spoor. Tot gisteren dan. 

Ijs versus ijs. Water versus De Bob. Een ludieke actie versus de strenge waardigheid van Anna Wintour. Niemand had het zien aankomen, maar ook de beruchte Vogue hoofdredactrice valt nu en dan uit haar rol van gemene ijskoningin. Voor het goede doel onderwierp ook zij zich aan een ijskoude douche, en dat omringd door een bende schreeuwende bengels. Van een imagobreuk gesproken.

En toch… wij betrapten Wintour in het verleden wel vaker op een goedlachse bui. Onze favoriete Ontdooide Anna Momentjes:

1/

1. Fun met ijsblokjes: ook Wintour neemt dus deel aan de succesvolle Ice Bucket Challenge, ontdek het hier.

ice bucket

2/

2. Harper Beckham zal ooit nog de ijskappen doen smelten. Niemand, maar dan ook niemand die aan het vertederende snoetje van dit micro stijlicoon kan weerstaan. Ook bloedserieuze redactrices niet.

3/

3. Ook onweerstaanbaar: de dromerige blik van tennisheld Roger Federer. Iets zegt ons dat de gevreesde modepaus een zwak heeft voor de knappe Zwitser. Gestolen blikken, even over zijn biceps wrijven, zich lekker tegen hem aan vlijen: Wintour verandert in een dolverliefde puber in de buurt van deze man. Tijdens de modeweken zit ze ook verdacht vaak naast de populaire Federer, benieuwd of ze elkaar lieve briefjes toesteken. Ah, die vlinders in de buik…

4/
4. Ook haar affectie voor dochter Bee Shaffer steekt ze niet onder stoelen of banken. Met Ball of niet, als deze trotse moeder haar kind in een prinsessenjurk wil steken en hand in hand de rode loper wil betreden, dan doet ze dat ook. Zucht…

5/
5. The girls are shopping! Ook Selena Gomez mag nu en dan aan Wintours arm hangen, een schattig accessoire dat de legendarische journaliste een instant jongere look oplevert.