Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 21 Augustus 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

Fashion news

Brad Pitts helderziende hangt de vuile was buiten, Cara Delevingne scoort een musicalrol en de MoMu expo Birds of Paradise verhuist naar Groot-Brittannië. 

Cara Delevingne en de Beach Boys: de nieuwe match in heaven. Het model timmert al een tijdje aan haar acteercarrière en heeft opnieuw een rolletje gescoord. In een musicalfilm over de beroemde sixties band deze keer. Wanneer de prent precies uitkomt, is voorlopig niet bekend. Poseren, acteren en zingen: de cirkel is rond voor dit creatieve buitenbeentje.

De expo Birds of Paradise in het Antwerpse ModeMuseum loopt op haar einde, in België toch. De succesvolle tentoonstelling over het gebruik van veren in de mode, verhuist immers naar het Britse Durham, waar het nog tot april 2015 kan worden bezocht.  Goed nieuws dus voor bezoekers die maar niet uitgekeken raken op de pluimenpracht bij onder andere Alexander McQueen, Chanel, Christian Dior en Yves Saint Laurent.

Ook de liefde tussen Raf Simons en Fred Perry blijft duren. De ontwerper tekende voor de 10de keer op rij een capsulecollectie voor het Britse label.  In een knipoog naar de jaren 90 en haar vele subculturen, verwerkte onze landgenoot heel wat patchwork in deze verjaardagseditie. Komende herfst in de rekken!

En dan een portie roddels: Ron Bard, de helderziende bij wie Brad Pitt al jaren op bezoek komt, doet een boekje open over zijn beroemde klant. Volgens hem is Brad nog steeds verliefd op Jennifer Aniston, maar blijft hij bij Angelina Jolie om zijn imago en kinderen (er kan toch iets positiefs van af) te beschermen. De grote romance, die op de set van Mr. en Mrs. Smith tot stand kwam, zou hij achteraf vooral als een grote vergissing hebben beschouwd. Bard gaat zelfs een stapje verder en beweert de Brangelina al jaren getrouwd is, al zou het –à la Beyoncé en JayZ- om een verstandshuwelijk gaan. Zou dit echt allemaal op Brads handen geschreven staan?