We love: Karlie Kloss voor Nike

Gepubliceerd op 19 Augustus 2014 door Anne Poelmans
We love: Karlie Kloss voor Nike

opening-karlie-klossMoeder natuur die je goedgezind is maar vooral een ijzeren discipline. Dat hebben alle topmodellen om hun lichaam in topvorm te houden. Karlie volgde in haar jeugd een opleiding klassiek ballet en ondervond zo het belang van beweging en kracht. Voor haar is ballet nog steeds het middel om haar lichaam gezond en sterk te houden, dit aangevuld met yoga, hardlopen en Nike Club Training sessies.

"Ik hou van de verschillende spierversterkende oefeningen en intensieve trainingen zoals die ik doe samen met Nike Training Club Master Trainers", zegt Kloss. "Ik hou van afwisseling en wil mezelf continue naar een volgend niveau pushen. Ik denk echt dat dit de beste manier is om je lichaam uit te dagen en sterker te worden in alle opzichten."

Kloss trainde enkele weken geleden samen met Nike Training Club Master Trainer Traci Copeland in New York. Tijdens deze intensieve work-outs droeg ze de meest recente Nike Fall 2014 collectie. Een mooie outfit en ik heb zowaar zin gekregen in sport!