Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 19 Augustus 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Babyboom in Hollywood en sportkriebels bij H&M! 

Leuke actie bij H&M. Op 20 september organiseert de keten een sportief evenement in het Brusselse Koning Boudewijnstadion, kwestie van haar gloednieuwe sportcollectie te promoten. Tijdens twee sessies -Running en Yoga- krijgen klanten les van topatlete Hanna Mariën en yogacoach Nina De Man. Al dit moois wordt uiteraard aangevuld met een mooie sportoutfit, te shoppen in de lokale pop-up van het label. Inschrijven kan via deze link.

De wereld is een beroemde baby rijker. Het meisje luistert uiteraard naar een knotsgekke naam -Summer Rain Rutler- en mag Christina Aguilera voortaan „mama” noemen. Vader van de baby is filmproducent Matt Rutler, met wie de zangeres zich in februari verloofde. Aguilera heeft reeds een zoontje, Max, uit haar huwelijk met Jordan Bratman.

Ook Milla Jovovich heeft wat te melden, zij is zwanger van haar tweede kindje. De actrice ontdekte dit toen ze op het punt stond de opnames van Resident Evil II te starten. Omdat zombies doden en zwanger zijn nu eenmaal niet goed samengaan, besloot ze de actiefilm nog even uit te stellen. Geen nood dus: zowel baby als film komen eraan, geef Milla alleen de tijd om beiden in schoonheid –en de juiste volgorde- af te ronden.

Ook kersverse mama Alicia Keys heeft het druk. Zij zet in het kader van een benefietactie het Black Ball op poten. Dit zal op 30 oktober in New York doorgaan om de strijd tegen AIDS financieel te steunen. Eregast wordt Givenchy ontwerper Riccardo Tisci, die een humanitaire onderscheiding zal ontvangen voor zijn inspanningen tegen discriminatie in de modewereld. Het bal is reeds aan haar 11de editie toe en zamelde in het verleden meer dan 22 miljoen dollar in.