Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 18 Augustus 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Antwerpen krijgt een Vintage Market, Barbie krijgt drie kledinglijnen en Chris Martin voltooit zijn "ontkoppeling". Ontdek hier wie de gelukkige is... 

Antwerpen verwelkomt haar allereerste Vintage Market. De organisatie achter de succesvolle Brussels Vintage Market richt haar pijlen op de Sinjorenstad en zet er op zondag 24 augustus een heus vintage feest op poten. Kleding, accessoires, meubels en decoratie wachten je er op, en dat op de retro tonen van DJ Nasty Bartenders. Leuk extraatje: de markt gaat door op het strand van Bocadero, shoppen met de voetjes in het zand dus!

Elodie Quedraogo doet het met JBC. De voormalige atlete ontwierp een mini collectie sweaters voor de keten, trouw aan haar zelfverklaarde sporty chic stijl. Wie één van de zes ontwerpen wil scoren, kan vanaf 20 augustus bij JBC terecht.

unnamed (1)

unnamed

Ook Barbie brengt een collectie –of eerder: drie- uit. Mattel, het bedrijf achter de iconische pop, slaat de handen in elkaar met drie Amerikaanse ketens. Lord & Taylor, Wildfox en Forever 21 laten zich komend najaar inspireren door haar beroemde garderobe en hoe die er in de jaren vijftig, tachtig en negentig uitzag. De ondertussen 55-jarige Barbie veroudert maar niet, zoveel is duidelijk.

De “ontkoppeling” van de eeuw is naar grote waarschijnlijkheid een feit. Chris Martin en woordenuitvindster Gwyneth Paltrow gingen eerder dit jaar dan wel uit elkaar, de twee bleven in elkaars verheven, organisch gezonde gezelschap opduiken. Tegenwoordig wordt de zanger echter steeds vaker aan de vrolijke zijde van… Jennifer Lawrence gespot -goed voor verhitte reacties op het internet. Gerucht of niet, het sprookjeshuwelijk van Paltrow en Martin lijkt bij deze echt voorbij. Ontkoppeling voltooid.

(PS: Wij zagen stiekem eerder een romance tussen de actrice en Hollywood legende Jack Nicholson zitten. Ontdek hier hun zeer hevig potje flirten!)