FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 13 Augustus 2014 door Laure Vandendaele
FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

modenieuws

Alweer een Hollywood-icoon overleden. Beroemde socialite verloofd en Sofia Coppola wordt modefotografe.

  • Een dag nadat het treurige overlijden van acteur Robin Williams bekend raakte, is ook Hollywood legende Lauren Bacall overleden. De mooie actrice speelde onder meer in filmklassiekers zoals 'The Big Sleep' en 'Key Largo'. In 1953 speelde ze aan de zijde van Marilyn Monroe in 'How To Marry a Millionaire'. Vier jaar geleden ontving Bacall een Oscar voor bijdrage aan de filmgeschiedenis. Dit jaar nog sprak de iconische actrice een stemmetje voor de komische tekenfilm 'Family Guy' in. Bacall werd 89.
  • De kleindochter van Audrey Hepburn treedt in de voetsporen van haar iconische grootmoeder. De 20-jarige Emma Ferrer staat op de cover van het septembernummer van Harper's Bazaar als eerbetoon aan haar beroemde grootmoeder. Ook de man die achter de lens stond tijdens de shoot, heeft een link met de wereldberoemde actrice. Fotograaf Michael Avedon is de kleinzoon van Richard Avedon, de fotograaf die Hepburn in de loop van haar carrière vaak op de gevoelige plaat vastlegde.
  • Terwijl Paris Hilton maar geen vast lief lijkt te vinden, is zus Nicky wel klaar om haar leven met één man te delen. De 30-jarige erfgename verloofde zich in Italië met James Rothschild met wie ze al sinds 2011 een relatie heeft. Ook Rothschild is als lid van een bekende Europese bankiersfamilie niet van bescheiden komaf. De kans is groot dat de twee pas na het ondertekenen van strikte huwelijkse voorwaarden elkaar hun jawoord geven.
  • Laten we het even over die andere (eeuwig) verloofden hebben. Voor zover wij weten hebben Brad Pitt en Angelina Jolie nog geen exacte datum voor Het Huwelijk Van De Eeuw maar wie het feestje muzikaal zal opleuken is wel al bekend. Brangelina wil niet minder dan dat  dat andere powerkoppel, Beyoncé en Jay Z een liedje komen zingen op hun mooiste dag. Bey en Jay lieten verstaan bijzonder vereerd te zijn en proberen het gastoptreden in hun drukke agenda te proppen. Het zou vooral zoontje Maddox zijn die op de komst van het wereldberoemde artiesten aandrong. Wedden dat Kimye groen ziet van jaloezie?
  • Sofia Coppola wordt modefotografe. Tussen de opnames van De Kleine Zeemeermin door, maakt Sofia Coppola even tijd vrij om een familielid uit de nood te helpen. Aangetrouwde nicht Amanda Blake zocht nog een fotograaf om het lookbook van haar label Calder te shooten, en had het geluk dat Sofia dat klusje wel even wilde klaren. Locatie van de shoot was haar eigen optrekje in New York, dus echt vroeg opstaan hoefde de bekende regisseur eigenlijk niet. Handig!