Cressida Bonas poseert voor Vanity Fair

Gepubliceerd op 8 Augustus 2014 door Isabelle Vander Heyde
Cressida Bonas poseert voor Vanity Fair

Cressida BonasDaar is ze weer, Cressida Bonas, ex-vriendin van de Britse prins Harry en onze favoriete net-niet-prinses. 

Verborgen traantjes hier op de redactie, toen Harry en Cressida eerder dit jaar uit elkaar gingen. De vrolijke blondine, haar scrunchies en haar tuinbroeken zouden nooit tot de koninklijke familie toetreden. De allereerste royal boho wedding zou er nooit komen. Kate Middleton zou nooit worden bijgestaan door een funky side-kick… Reden genoeg tot rouwen!

LEES OOK: IS DIT DE NIEUWE KATE MIDDLETON?

De reden achter de breuk kwam al gauw uit: Cressida hield niet van de media-aandacht die haar status als “vriendinnetje van” met zich meebracht. Vandaag lijkt die afkeer echter minder groot: de Britse poseert in het septembernummer van Vanity Fair voor de lens van niemand minder dan Mario Testino!

Cressida

De 25-jarige geeft het beste van zichzelf, van top tot teen in Burberry gehuld, en dat om haar eervolle vermelding in de jaarlijkse Best Dressed lijst van het magazine te vieren. Ze haalde de top 10 dan wel niet, haar vrolijke scrunchies bombarderen haar wel tot één van ‘s werelds best geklede mensen.

Een preview filmpje op de website van Vanity Fair bewijst alvast dat Cressida niet bang is om haar mooie benen te showen. Weg verlegenheid, weg mediaschuwheid: komt het alsnog goed tussen Harry en zijn geliefde? Passioneel geduim hier op de redactie...!

Schermafbeelding 2014-08-08 om 11.12.12