Bizarre beautytrend: de bacial

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Bizarre beautytrend: de bacial

EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE**Kim Kardashian shows off her famous booty in a nude-coloured bikini on a photo shoot in Thailand

Een beetje schoonheidsspecialist gaat mee met de tijd en biedt klanten, naast de goede oude 'facial', tegenwoordig ook een 'bacial' aan. Een gezichtsverzorging voor je...derrière.

Het optelsommetje van de woorden 'back' en 'facial' levert het neologisme 'bacial' op. Wat zoveel wil zeggen als een gelaatsverzorging voor je rug. Daar is op zich niets vreemds aan. Het is immers niet altijd eenvoudig om zelf je rug onder handen te nemen, zeker als je op dat stukje vel met huidproblemen te kampen hebt. Maar de bacial 2.0 speelt zich in die iets meer zuidelijke gelegen regionen van het lichaam af.

Het rekensommetje 'Bacial' min 'facial' levert immers 'butt' op. Waarom zou iemand in godsnaam naar de schoonheidsspecialiste gaan om de billen door een pro onder handen te laten nemen? De selfie is alweer de dooddoener. Want na de selfie, ussie en yelfie, kwam de belfie, wat zoveel wil zeggen als een met smartphone gemaakte foto van je derrière. Kim Kardashian, Rihanna, Cheryl Cole en belfie queen Jennifer Selter kennen er alles van. Omdat zo'n goed als naakte booty er ook zonder filter  picture perfect uit moet zien, trakteren heel wat bekende dames hun kostbare kussentjes met scrubs, verzorgende oliën en drainerende massages. Geef jij jouw billen binnenkort ook de royal treatment of is jouw Instagram-account nog niet ready for this jelly?

BUTT first, let's take a belfie!