Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 7 Augustus 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsBinnenkort lopen er Kardashianklonen rond, George Clooney bereidt zijn huwelijksbootje voor en Rory Gilmore is groot geworden. 

Een nieuwe dag, een nieuwe Kardashian onderneming. Beroemde zusjes Kim, Khloe en Kourtney lanceren een haarlijn, weinig verrassend Kardashian Beauty genaamd. De lijn bevat haarproducten, maar ook stijltangen, föhns en ander machinerie om de welbekende Kardashian haardos na te bootsen. Weldra lopen de hordes hysterische fans van de beroemde familie er dus bij met een oversized bos glanzende lokken. Mooi zo.

Slechts nieuws voor Clooney fans: de tot voor kort eeuwige vrijgezel heeft de eerste stap richting Het Huwelijk gezet. Het gemeentehuis van het Londense Chelsea maakte gisteren naar wekelijkse gewoonte haar volbrachte huwelijkscontracten bekend, een lijst waarop Clooney’s naam te vinden is. Juridisch is de acteur dus helemaal klaar om met zijn juriste Amal Alamuddin in het huwelijksbootje te stappen. Volgende zet? Een spetterend huwelijk in Venetië, als we fluistergrage little birds mogen geloven toch…

Nog meer Clooney nieuws: Giorgio Armani is de gelukkige die … het bruidspak van de acteur mag ontwerpen. Clooney lijkt het kostuum van zijn grote dag alvast heel serieus te nemen: volgens WWD reisde een Armani team af naar zijn villa aan het Como meer voor een uitgebreide pas- en brainstormsessie. Bridegroomzilla alert? Wie de beeldschone Amal in een bruidsjurk mag steken, blijft wel nog onbekend.

Lijst

Rory Gilmore is getrouwd! Of beter: dat is Alexis Bledel, de vrouw die jarenlang de lieftallige tiener uit Gilmore Girls vertolkte. Echtgenoot van dienst is Mad Men acteur Vincent Kartheiser, die de 32-jarige actrice leerde kennen toen ze een gastrol in de serie kreeg. Toen moest ze nog zijn minnares spelen, vandaag is haar status van bijslaap helemaal officieel gemaakt.