Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 14 Januari 2019 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Vrolijke duo's vandaag: Brooklyn Beckham heeft een eerste vriendin, Kate en Lottie Moss staan samen op de set, Paris Hilton en Kim Kardashian zijn weer BFF én Michiel Huisman doet het met De Modewereld in het algemeen. 

Het is officieel: Nederland heeft zijn eigen Matthias Schoenaerts –en die luistert naar de naam Michiel Huisman. De acteur kwam eerder dit jaar in de internationale schijnwerpers te staan dankzij zijn rol in Game of Thrones. Sindsdien blijkt ook de modewereld niet ongevoelig voor zijn charmes: Karl Lagerfeld bombardeerde hem tot nieuwe gezicht van Chanel n° 5 en deze maand staat hij naast model Valentina Zelyaeva mooi te wezen in de Amerikaanse Glamour.  Net als onze Schoenaerts dat in 2012 in Vogue US mocht doen... Michiel Huisman: een naam om te onthouden!

Over Vogue gesproken, de Britse editie van de stijlbijbel zou een Moss familiereünie op het oog hebben. Topmodel Kate Moss en diens ambitieuze halfzusje Lottie sieren binnenkort naar verluidt de cover van het magazine. Gerucht of niet, iets zegt ons dat dit gouden duo de komende jaren nog heel vaak samen zal worden geshoot.

David en Victoria Beckham zetten zich maar beter schrap: zoon Brooklyn heeft een eerste vriendinnetje –en die is niet van de minste. De gelukkige is niemand minder dan  actrice en stijlicoon Chloe Moretz, met wie hij vorige maand op skate date werd betrapt. Moretz is met haar 17 lentes twee jaar ouder dan de oudste Beckham telg, maar dat lijkt haar niet te deren. De 15-jarige puber heeft duidelijk de charmes van zijn vader geërfd, benieuwd welke mooie plaatjes deze fotogenieke romance nog zal opleveren!

skate date

Nog meer liefdesnieuws: Kim Kardashian en Paris Hilton zijn weer bevriend.  Gevallen reality koningin Hilton heeft blijkbaar besloten haar afgunst voor überconcurrente Kardashian op te bergen. Dat laten de twee weten met een gezellig kiekje op Instagram. Vraag is hoe lang deze plastieken vriendschap zal duren. De paparazzi zijn alvast in hun nopjes… Voor nostalgische zieltjes: enkele foto’s uit de oude doos!