Victoria Beckham verkoopt haar garderobe online

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Victoria Beckham verkoopt haar garderobe online

victoria beckham

Fan van Victoria Beckhams stijl –zowel in Spice Girl als designer dagen? In het bezit van een wespentaille? Zin om je geld in een iconisch stuk te investeren? Goed nieuws in dat geval: binnenkort kan je online de garderobe van de ster scoren. 

Je leest het goed: vanaf 20 augustus kan je op The Outnet meer dan 600 stukken uit Beckhams beruchte garderobe shoppen. De verkoop kadert in een actie voor het goede doel: de volledige opbrengst ervan gaat naar Mothers2Mothers, een organisatie die moeders met HIV steunt.

Het aanbod? Een cocktailjurk, die Beckham in 2008 droeg tijdens een theateruitje met de toen nog gelukkig getrouwde Katie Holmes en Tom Cruise. Een groen niemendalletje dat in 2008 front row bij Chanel werd gespot. Een knalgele galajurk die in 2006 het begin van de Wereldbeker mocht inluiden –David en Victoria gaven toen blijkbaar een spetterende pre-party. Een Alexander McQueen jurk die menig paparazzi met verstomming sloeg, enzovoort. Enige minpunt: voorlopig hangt er geen prijskaartje aan de ontwerpen...

Geïnteresseerden kunnen zich nu al registeren op The Outnet om zich vanaf 20 augustus een Posh Spice look aan te meten.

1

2

3

4

PAP_4 (1)