Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 5 April 2019 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Beyoncé bezingt het liftincident, Kim Kardashian deelt nòg een intieme huwelijksfoto en Penelope Cruz doet het nog maar eens met Agent Provocateur. 

Penelope Cruz en Agent Provocateur: een ijzersterk team. De actrice was in het verleden het gezicht van het lingerielabel, maar kruipt komende herfst voor de verandering àchter de lens. Zo blikte ze voor de wintercampage haar allereerste kortfilm in. Het resultaat: een broeierige fitness sessie in de woestijn, gadegeslagen door een stervende man...  Gelukkige voor Cruz ligt de focus van dit pikante filmpje op de lingerie en niet op de verhaallijn.

Ook pikant: de voorbereidingen van Kim Kardashians huwelijk. De ster postte dit weekend een foto van de fittings van haar bruidsjurk, en dit om jarige vriend (en ontwerper van het juweeltje) Riccardo Tisci te feliciteren. Weinig jurk òf Tisci op de foto, wel een frêle sluier en de beroemde billen van Mrs. West. Je bent dé diva of je bent het niet , natuurlijk…

4000707554766

Beyoncé communiceert tegenwoordig enkel nog via haar songteksten –heel af en toe ook via haar nagels. De ster verwees de voorbije weken meermaals naar haar wankele huwelijk door subtiel de teksten van haar hits aan te passen, vandaag pakt ze het beruchte liftincident aan. Dit weekend lanceerde de zangeres in samenwerking met Nicki Minaj een remix van het nummer Flawless, waarin het volgende te horen is: ''We escalate, up in this b*tch like elevators. Of course, sometimes sh*t go down when there's is a billion dollars on an elevator.'' Het liftincident dus, maar wàt ze precies duidelijk wil maken, blijft ons een mysterie. 

http://youtu.be/O0AVZp1R4h8

Minder discreet zijn Cara Delevingne en Jourdan Dunn. De hartsvriendinnen lieten zich enkele maanden geleden een dubbel-D aanmeten (een tattoo weliswaar) om hun vriendschap te bezegelen. Het hele proces blijkt nu te zijn opgenomen voor Dunns show Well Dunn. Terwijl hun initialen voor eeuwig in hun huid worden gekrast, zingen beide modellen God Save The Queen en wordt er heel wat afgeschreeuwd. Bekijk hier het resultaat: