De korte kopjes van de maand

Geüpdatet op 19 April 2019 door Laure Vandendaele
De korte kopjes van de maand

 

shorthairdontcare
Short hair, don't care. Deze bekende dames zetten afgelopen maand de schaar in hun lange lokken.

LEES OOK: TREND: de halflange bob

LEES OOK: 10 frisse sterrenkapsels

Sienna Miller

sienna-millerbob
Wat een actrice lijden kan. Sienna Miller liet de schaar in haar iconische blonde lokken zetten voor een nieuwe filmrol. Miller zelf had geen probleem met de knipbeurt en noemde de hele ervaring 'verlichtend'.

Scarlett Johansson

ScarjoShort

Nieuwe baby, nieuw kapsel. Scarlett Johansson gaat aan de vooravond van een nieuw leven de straat op met een nieuw, praktisch en hip kapsel. Hello,  mom hair!

Kristen Stewart

KristenStew
'Orange is the new black'. Of in het geval van Kristen Stewart eerder het nieuwe chocoladebruin.

1/

Jennifer Lawrence

Paris: Fashion Week Christian Dior Show-
Jennifer Lawrence kiest voor heerlijk speels zomerhaar. Jammer van de té oranje teint.

Jennifer Lopez

JenniferLopezkorthaar
Jennifer Lopez verschijnt ofwel met glanzende lange lokken of met een strakke dot in het openbaar. Deze week liet J.Lo zich van haar meest natuurlijke kant zien en postte een foto van haar écht haar op Instagram. En wat blijkt? J.Lo heeft een hoofd vol frizzy eighties krulletjes! Hoewel Jennifer ook met  haar natuurlijke haardos tot  een van 's werelds mooiste vrouwen mag gerekend worden, kiest de Latina tijdens rode loperevenementen steeds voor extensions en een stijltang.

Katy Perry

KatyPerrygroen
Een schaar kwam er bij Katy Perry niet aan de pas maar de 'This Is How We Do'-zangeres onderging de afgelopen maand alweer een kapselmetamorfose. We zijn het intussen wel van Katy gewend. In de begindagen van haar carrière goochelde ze met pruiken en nu gaan er heel wat flesjes haarverf door de handen van haar kapper. Blauw, roze of groen of paars, geen kleur is te gek voor Perry's haren. Deze zomer kiest Katy resoluut voor groen en meer recent ging ze voor twee dotjes à la Miley Cyrus. Tot daar kunnen we volgen maar naar de bedoeling van dat vreemde gespleten frou'tje hebben we het raden.