In beeld: een Olsen huwelijk

Geüpdatet op 31 Juli 2014 door Isabelle Vander Heyde
In beeld: een Olsen huwelijk

Olsens huwelijkNeen, niet hét Olsen huwelijk (Mary-Kate geeft later dit jaar haar jawoord aan Olivier Sarkozy), wel dat van hun goede vriendin Moly Fishkin. 

Mary-Kate en Ashley Olsen wierpen zich op diens grote dag op als stylisten van dienst. De kanten The Row jurk van de bruid ontwierpen ze speciaal voor haar en ook de rest van haar look kreeg een Olsen twist aangemeten –lees: wilde haren, een middenscheiding, heel veel stof, heel veel romantiek. De designers zelf waren een plaatje in hun vloerlange gewaden, iets anders hadden we van het stijlvolle duo niet verwacht.

Ook leuk: de bruidsmeisjes werden getrakteerd op fabelachtige miniatuur trouwjurkjes. Verder verliep de trouwpartij in glamoureuze boho chic stijl, goed voor heel wat inspirerende plaatjes –genomen door sterrenfotografe Heather Kincaid. We love!

Niet alleen Mary-Kate, ook zusje Elisabeth Olsen gaat tegenwoordig met een fonkelende verlovingsring door het leven. Iets zegt ons dat we binnenkort nog mooie plaatjes krijgen voorgeschoteld...

LEES OOK: DE BRUIDSJURK VAN OLIVIA PALERMO 

LEES OOK: POPPY DELEVINGNES MAROKKAANSE HUWELIJK