Getest: hydraterend masker van JYB

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Getest: hydraterend masker van JYB

foto 3

Belgisch en bio, wat een heerlijke combinatie! Klinkt de naam je niet zo bekend in de oren? JYB is vrij recent, tijd om het uit te testen: 

JYB houdt van jouw huid, maar ook van de natuur. Ze staan erop enkel te werken met natuurlijke producten en gebruiken geen kartonnen verpakkingen. Lief zijn voor het milieu, daar worden wij hier bij ELLE zeer blij van!

Wij testten voor jou het hydraterend en herstellend masker God Save The Skin. Het bevat jojoba, shea en macademia, 3 kostbare oliën, voor een maximale hydratatie. Slim gezien : in plaats van overbodige bewaarmiddelen verpakt JYB zijn producten vacuüm.

foto 1

De textuur is zeer aangenaam en licht. De geur is zacht en doet denken aan een dagje spa. Met 2 pompjes beschik je over voldoende hoeveelheid voor heel je gezicht.

foto 4

Het masker moet maar 10 minuten inwerken en daarna afspoelen met water of JYB bloemenwater. Geen uren liggen wachten dus of een masker dat helemaal stug en droog wordt.  In minder dan een kwartiertje heb je een streelzachte huid. Verwennerij die past binnen ons druk schema, wij zijn verkocht!

Meer info op www.jybcosmetics.com

(Stagiaire : Florence Meesen)