We love … Entre Chien et Loup voor Café Costume

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
We love … Entre Chien et Loup voor Café Costume

cafe costume

Honden, wolven, maar vooral vlinderdassen: Café Costume heeft er weer een beestig leuke samenwerking bij! 

Het custom tailoring label slaat de handen in elkaar met het piepjonge Entre Chien et Loup –het geestekind van de Belgische architecte Isabel Naessens en filmstudent Sam Peeters. Zij brengen sinds een jaar vrolijke collecties vlinderdassen. De naam “entre chien et loup” is een Franse uitdrukking die de schemeravond aanduidt, het moment waarop feestelijke strikjes boven worden gehaald–lekker poëtisch.

Deze zomer bundelen beide labels hun krachten. Het resultaat is een reeks exotische vlinderdassen met klinkende namen als Miami Vice, Brazzavile, Jungle Fever en Serge. Stoffen en prints werden mede geïnspireerd door de voeringen van bestaande Café Costume kostuums.

4

Een leuk cadeau voor je wederhelft, broer of vader, maar ook wij vallen voor de verlokkingen van het strikje. Zoals onderstaande dames bewijzen, blijkt een welgestrikte portie lint onder de kin ook voor vrouwen erg stijlvol:

De collectie is exclusief verkrijgbaar bij Café Costume op het Antwerpse Zuid, vanaf september in alle winkels van het label. Op de webshop van Entre Chien et Loup is hij nu reeds te vinden. 1

2

3

5