How to: een natural beauty met 3 producten

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
How to: een natural beauty met 3 producten

boost je teint 1

Snak je naar een natuurlijke make-up die je er elke keer goed laat uitzien? Wij testen voor jou de nieuwe Kiss & Blush van Yves Saint Laurent uit.

Wat heb je nodig?

1/

foto 2

1. Begin met het aanbrengen van een basis (bijvoorbeeld, het serum Forever Youth Liberator van Yves Saint Laurent) om te voorkomen dat je huid gaat gloeien.

foto 3

2. Pas voor een egale huid de fond de teint Touche Eclat toe. Het komt in de vorm van een crème en het geeft de huid een lichte matte look.

foto 4

3. Verlicht de jukbeenderen met het borsteltje van Touche Eclat. Breng het ook aan op de neus, onder de wenkbrauwen en op de oogleden.

 

4. Dankzij de bronzer kan je je gezicht vormgeven. Gebruik het op je slaap en een beetje op de neus.foto 5

 

5. Met de Shocking Drama Mascara van Yves Saint Laurent kan je jouw ogen vergroten. De wimpers zijn voller en geven je een elegantere look.foto 6

6. Lippenstift, vaak een gevreesde stap. Volg daarom zorgvuldig het advies van de pro's, zodat je je zeker niet kan vergissen. Pas de Kiss & Blush Babydoll toe: teken een hartvorm, beginnend met het midden van je bovenlip. Als dit achter de rug is, moet je enkel nog de Kiss & Blush aanbrengen op de contouren van je lippen.

foto 7

foto 8

De final touch: de jukbeenderen. We gebruiken de Kiss & Blush voor een lichte en frisse look. Het resultaat: een natuurlijke make-up, die pit heeft en niet snel vervaagt. Top!

foto 9

(Via ELLE Belgoqie, Karolin Brohee)

(Beeld: Mohamed Houssein)