Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 4 Augustus 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsHet rommelt in celebland. Kendall Jenner is haar beroemde familie beu en Orlando Bloom geeft Justin Bieber ervan langs. In een andere dimensie gaat Katniss Everdeen de strijd aan met het Capitol, terwijl Lady Gaga zich om een bont en blauwe Joseph Gordon-Levitt ontfermt. 

Katniss Everdeen is terug, de langverwachte trailer van de derde Hunger Games film is uit. Geen spectaculaire kostuums en verbrande bruidsjurken deze keer, wel een grimmige sfeer en strijdlustige tracksuits –we are not in Capitol City anymore… Verder krijgen we wijlen Philip Seymour Hoffman te zien in één van zijn allerlaatste rollen, alsook de bevallige verschijning van Game of Thrones ster Natalie Dormer. De film zelf wordt pas eind november onthuld, dit voorproefje smaakt alvast naar meer.

Nog meer filmnieuws: Lady Gaga heeft haar allereerste filmrol te pakken. De zangeres zal haar opwachting maken naast Jessica Alba, Rosario Dawson én Joseph Gordon-Levitt in Sin City 2: Dame To Kill. Dat maakt ze zelf bekend via Twitter, al benadrukt ze dat haar rol héél, maar dan ook héél miniem is. Het lijkt er zelfs op dat ze –verkleed als serveerster- niet verder dan de zin “this won’t take you far” komt. (Wel leuk: dat mag ze tegen een bebloede Gordon-Levitt zeggen.) Hoe dan ook, haar CV is er weer een lijntje langer op geworden!

Er zal wat zwaaien ten huize Jenner/Kardashian… Kendall Jenner, jongste en meest beloftevolle telg van de beroemde clan, neemt in een interview openlijk afstand van haar familie. “Mijn familienaam was voor mijn modellencarrière meer een hindernis dan een steun. Weet je, ik wil serieus worden genomen!” aldus de ambitieuze tiener in Love Magazine. Over grote zus (en grootste fan) Kim: “Of ik graag heb dat ze mijn shows bijwoont? Neen.” Awtch, momager Kris zet zich maar beter schrap, het lijkt erop dat haar poulain de reality banden met haar familie wil doorsnijden…

Justin Bieber heeft het aan de stok met Orlando Bloom. De tienerster had in 2012 -het jaar dat Bloom en zijn echtgenote Miranda Kerr uit elkaar gingen- naar eigen zeggen een flirt met het lingeriemodel. Een gerucht dat hij maar al te graag voedt met kiekjes op zijn Instagram account. Foto's met Kerr, foto's van een "huilende" Bloom,...: zo daag je anno 2014 blijkbaar een concurrent uit in tienerland. Resultaat: eerder deze week liepen beide sterren elkaar tegen het lijf in Ibiza, en gingen ze maar meteen op de vuist. Bieber wist volgens omstaanders nipt de vuist van Bloom te ontwijken, nam de benen en postte thuis nog maar eens een bikinifoto van zijn zogezegde verovering. Of hoe je je status van gigantische etter nog maar eens bevestigt.

justin_bieber_miranda

1

http://youtu.be/p7JsVmOQw6o