Festivaltrend: gezonde keuken

Gepubliceerd op 30 Juli 2014 door ELLE België
Festivaltrend: gezonde keuken

wcd

Tegenwoordig kan je op festivals niet enkel genieten van heerlijke muziek, maar ook van lekker en gezond eten. We zagen het al op Tomorrowland en ook WECANDANCE volgt dit goede voorbeeld. 

Steeds meer festivals kiezen voor high quality food. Ze verwennen hun festivalgangers met een brede keuze gastronomische, vegetarische, glutenvrije én lokale gerechten. 

WECANDANCE organiseert een WECANDANCE FOOD MARKET. Ze werken hiervoor samen met enkele Belgische toprestaurants die elk een exotisch gerecht zullen voorzien. Een lijstje om van te watertanden :

The Jane in Antwerpen met het gerecht « Arabic Dreams »

De Oesterput in Blankenberge met het gerecht « Memphis Lobster Burger »

Essence in Gent met het gerecht « Hummus Galore »

Rock Fort in Brugge met het gerecht « Nefer’s Bulgur Salad »

Bar Jan Cremer in Gent met het gerecht « Nubian Coffee & Bagels »

Bamboeddha in Kortrijk met het gerecht « Sweet Pyramid Chicken Noodles »

Balls & Glory in Gent met het gerecht « Handcrafted Fata Morgana Meatballs »

Sommar in Antwerpen met het gerecht « Desert Fajita’s »

Per Bacco in Gent met het gerecht « Bacco’s Arrabiata »

Umami in Antwerpen met het gerecht « Sphinx & Sushi »

La Brasseria in Edegem met het gerecht « Giza Plateau Pizza »

Begint je maag al te knorren? Afspraak op zaterdag 9 en zondag 10 augustus op het strand van Zeebrugge!

Tickets vind je hier.

Via Elle Belgique