Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 28 Juli 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsAndrej Pejic is niet langer androgyn, trouwpartijtje bij Victoria's Secret en de roots van Cara Delevingnes konijntje Cecil worden onthuld. 

De benaming “androgyn” gaat niet langer op voor Andrej Pejic, de man die al jaren als vrouw poseert. Het model onderging enkele maanden geleden immers een geslachtsoperatie en gaat tegenwoordig als vrouw door het leven. Dat liet Andreja, zoals ze voortaan heet, zelf weten aan het magazine People: “Ik ben trots op mijn atypische carrière, maar mijn echte droom was altijd om mij goed te voelen in mijn eigen lichaam."

Nieuw avontuur voor Christian Louboutin, die zijn eerste stapjes in de beautywereld zet. De ontwerper lanceert een collectie nagellak in de geest van zijn beroemde schoenen. Je vindt er dus het vuurrode Rouge Louboutin, maar ook nude en flashy tinten. Het flesje? Vlijmscherp, net als de stiletto’s die het label beroemd maakten. Beschikbaar aan € 45 op de website van de ontwerper.

Huwelijksklokken voor Adam Levine en Behati Prinsloo: de Maroon5 zanger en het lingeriemodel stapten dit weekend in het huwelijksbootje.  Dat deden ze volgens bronnen in Mexico in het bijzijn van heel wat Victoria’s Secret modellen. Op het feestmenu? Alle mogelijke smaken mojito! Foto’s werden nog niet vrijgegeven, maat iets zegt ons dat die niet zo formeel zullen zijn…

Cara Delevingne is komend seizoen het gezicht van Topshop. De Britse liep in het verleden verschillende shows voor de keten, maar wordt nu pas als boegbeeld van een campagne binnengehaald. Benieuwd of ze hierna, net als collega Kate Moss, achter de tekentafel mag kruipen en haar eigen collectie voor de beroemde high street keten ontwerpt. Een filmpje achter de schermen van de shoot onthult alvast dat ze haar ondertussen beroemde konijntje Cecil op de Topshop set ontmoette.