6 andere manieren om concealer te gebruiken

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Britt Valkenborghs
6 andere manieren om concealer te gebruiken

concealer gebruiken
Een goede concealer gebruiken is een absolute must in je dagelijkse make-up routine. Het grootste voordeel aan dit product is bovendien dat je het voor verschillende dingen kan gebruiken. Een investering hierin is dus nooit verloren. Hier zijn 6 andere manieren om concealer te gebruiken:

1. Als basis voor je lipstick
Breng alvorens je lipstick opdoet wat concealer aan met je vingers. Dep het over je volledige lippen en laat drogen vooraleer je lippenstift aanbrengt.

2. Als basis voor je oogschaduw
In de plaats van een primer kan je ook wat concealer gebruiken. Breng de concealer aan zoals een normale oogschaduwbasis. De concealer zal ervoor zorgen dat je oogschaduw langer blijft, feller toont en beter op zijn plaats blijft zitten.

 3. Om je wimpers meer volume te geven
Je wimpers een boost geven doe je niet alleen door mascara aan te brengen. Breng met een fijn borsteltje wat vloeibare concealer aan op je wimpers vooraleer je mascara aanbrengt en aanschouw het resultaat!

4. Als neutrale oogschaduw
Soms wil je er gewoon snel en makkelijk fris uitzien en dat doe je door wat concealer op je oogleden aan te brengen, in de plaats van oogschaduw.

 5. Om je lippen te accentueren
Met concealer kan je niet alleen een basis leggen voor je lipstick. Het dient ook prima om je lippen te accentueren. Gebruik een lichtere concealer langs de liplijnen om vorm en een subtiel accent toe te voegen.

6. Om wenkbrauwen in toom te houden
Gebruik een lichtere concealer rondom je wenkbrauwen om ze er nét iets meer te laten uitspringen. Bovendien zal de structuur van de concealer ervoor zorgen dat weerbarstige haartjes op hun plaats blijven.