Label we love: de juwelen van Pichulik

Gepubliceerd op 28 Juli 2014 door ELLE België
Label we love: de juwelen van Pichulik

opening pichulik

Een nieuw excuus om je centjes te laten rollen: het exclusieve juwelenlabel Pichulik is binnenkort verkrijgbaar in diverse Belgische topboetieks en concept stores. Gedurfde statement juwelen met een etnische toets, wij reserveren alvast een exemplaar!

Het Zuid-Afrikaans merk Pichulik is geen onbekende, sterren zoals Venus & Serena Williams en Solange Knowles zijn al gespot met een exemplaar. Elk stuk is "Handmade in Cape Town", wat hoogstaande kwaliteit verzekert, en is afgewerkt met zeldzame elementen die verzameld zijn doorheen het hele Afrikaanse continent.

Je hebt de keuze tussen twee ijzersterke collecties: de Classic Collection en de Fall/Winter Collection. De Classis Collection bestaat uit hun bestsellers in een uitgebreid kleurenpalet. Fruitig framboos, blauw, groen, okertinten en donkere diepe kleuren, voor elk wat wils. Voor de Fall/Winter collectie vond de ontwerpster Katherine-Mary haar inspiratie bij fotograaf Helmut Newton. De gouden tinten, suede details, agate stenen en kwastjes brengen je helemaal terug naar de glitter en glamour van de seventies disco.

De collecties zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar in diverse topboetieks en concept stores in onder andere Leuven en Antwerpen. Over enkele weken kan je ze ook online shoppen.

 

(Stagiaire Elisabeth Devue)