Britney Spears ontwerpt lingerie

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Britney Spears ontwerpt lingerie

 

The 40th Annual People's Choice Awards - Press Room

 

Britney Spears brengt een lingerielijn op de markt. Dat maakte de  gewezen popprinses bekend via haar sociale mediakanalen.

Wereldhits: check. Een turbulent liefdesleven: check. Een publieke inzinking: check. Kinderen: check. Een resem parfums: check. Britney Spears heeft al heel wat vakjes van haar celebrity to do-lijstje afgevinkt. Maar aan ontwerpen had de 32-jarige zangeres nog niet gedacht. Tot nu dan.

LEES OOK: HOW TO: De Britney lingerielook

Spears is van plan de lingeriewereld te veroveren met 'The Intimate Britney Spears Collection', haar fonkelnieuwe lingerielijn die vanaf 26 september in Europa (en online) verkrijgbaar zal zijn. Onze favoriete voormalige Mousketeer deelde al een kleine sneak preview van een zwart lingeriesetje via Twitter en Instagram.

Instagram Britney Spears
Instagram Britney Spears

Dat Britney zich op de ondergoedbusiness stort, mag eigenlijk geen verrassing heten. Niemand die een grotere haat-liefde verhouding met de delicate stukjes stof heeft dan ons aller Bit-bit. Toen ze in 1998 voor het eerst op het toneel verscheen deed ze dat in een zedig schoolmeisjesuniform, maar wel eentje dat een stukje van haar soutien-gorge prijs gaf. Ook daarna stapte Britney vaker wel dan niet in een outfit die bijzonder weinig om het lijf had op het podium. Op andere momenten heeft Britney dan weer lak aan knellende kantjes en gaat ze lekker behaloos de straat op. Tijdens haar hoogdagen als partygirl bleef de lingerielade zelfs potdicht en ging Britney sans culotte op de boemel. Met die ene onfortuinlijke paparazzifoto als gevolg.

Een overzicht van Britney's mooiste behamomenten.