Musthave of the day: de trui van Cuisse de Grenouille

Geüpdatet op 28 Juli 2014 door ELLE België
Musthave of the day: de trui van Cuisse de Grenouille

surf in paris

Sweatshirt-liefhebbers, dit is eentje voor jullie.  Het merk Cuisse de Grenouille Paris lanceert een limited edition micro collectie van truien. Het project is een heerlijk mix van verfijnde elegantie en straatcultuur. Hebben hebben hebben!

In 2010 startte in Parijs het avontuur van Cuisse de Grenouille toen de twee broers Lucas en Severin, gepassioneerd door de vintage surf-stijl en dromend van een collectie ter eerbetoon aan de mannelijke surfer, de koppen bij elkaar staken. Het duo brengt nu het kersverse project "surf in the cities" uit. Het surfstyle project wordt gelanceerd over de hele wereld en pint zich per land vast op 1 stad en 1 winkel, waarin 1 limited edition sweater wordt verkocht. De collectie belichaamt de zoektocht naar een elegante en tegelijk eigentijdse manier van leven.

In België is de winkel Smets geselecteerd om de collectie te verkopen. De winkel is met zijn ligging in het hartje van Brussel (klik hier voor de online shop) en met zijn reputatie als de bestemming voor de nieuwsgierige en verfijnde modeliefhebber een perfecte match.

Surf in Brussels SWEAT
Een "surf in brussels" trui heb je vanaf 115 euro

CL-6965

10487226_761803763877893_7849281929325009041_n

De surfreis rond de wereld begon op 14 juli 2014 met als eerste stop Montreal. De surfers reisden verder naar New York en de Hamptons om vervolgens in de zomer heel Europa rond te cruisen. Op hun site vind je per stopplaats een geupdate stadgids met hippe adresjes van restaurant, bars, clubs, winkels ...

world-map

(Stagiaire Elisabeth Devue)