Beyoncé in Fifty Shades of Grey

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Beyoncé in Fifty Shades of Grey

beyonce and jay z - on the run tour - miami
Een nieuwe dag, een nieuw Beyoncé-verhaal. Vandaag leren we dat Beyoncé houdt van rolschaatsen, dan toch zou gaan scheiden én een bijdrage aan de film 'Fifty Shades of Grey' levert.

Geen scheiding, wel een breuk
Maar first things first: er zou dan toch een einde aan het twaalf jaar durende huwelijk tussen Beyoncé en Jay Z komen. Let wel: het nieuws komt nog steeds uit 'goede bron' en werd niet officieel bevestigd. Beyoncé en Jay Z zouden na afloop van hun gezamenlijke 'On the Run'-tour (in december, dus) uit elkaar gaan zonder effectief te scheiden. Dit om hun gigantische gezamenlijk fortuin veilig te stellen. Is dit ook een vorm van 'Concious Uncoupling', een term die goede vriendin Gwyneth Paltrow aan de vooravond van haar definitieve breuk met Chris Martin bedacht.
Geruchten over huwelijksproblemen doen intussen al maanden de ronde. Naar verluid zet Jay Z nog graag de bloemetjes buiten en eindigde die al meermaals in het bed van een andere vrouw. Vorige maand nog gaf Beyoncé haar echtgenoot een veeg uit de pan door de tekst van het nummer 'Resentment' aan te passen, wat volgens velen een sneer naar haar overspelige man was.
Het koppel volgt regelmatig relatietherapie maar ondanks de vele pogingen om hun huwelijk weer op de rails te krijgen, ziet het ernaar uit dat het powerkoppel binnen enkele maanden hun eigen weg gaat. Kwatongen beweren nu zelfs dat Beyoncé en Jay Z twee jaar geleden voor een kind gingen al hun liefde voor elkaar opnieuw aan te wakkeren. De wereldsterren staan nog samen op het podium maar de huwelijksringen vallen nergens te bespeuren.
Die hard fans doen de geruchten over een breuk af als een vergaande marketingtruuk en zijn er rotsvast van overtuigd dat er geen vuiltje aan de lucht is.
Of Mrs. Carter dan toch weer gewoon Mrs. Knowles wordt, weten we eind december.

Fifty Shades of Bey
Het huwelijk van Beyoncé bevindt zich momenteel in een grijze zone maar the show must go on. En dus postte de zangeres een allereerste trailer van 'Fifty Shades of Grey', de langverwachte verfilming van de gelijknamige bestseller. Beyoncé postte de clip een paar dagen voor de officiële trailer online gaat, op haar Instagram-account. Een slimme move, zeker als je weet dat de Beyoncé-account goed is voor bijna 14 miljoen volgers. Maar wat heeft Beyoncé met deze film te maken? Buiten een bijdrage aan de soundtrack (een wel heel erg sexy versie van 'Crazy in Love') niet zo veel. Beyoncé zal zelf niet in de film te zien zijn. Verwacht je dus niet aan een sexy in leder gehulde Queen B die met een zweepje in de hand de grens tussen pijn en plezier aftast. De eer is weggelegd voor Calvin Klein-model Jamie Dornan (Christian Grey) en Dakota Johnson (Anastasia Steele).

 En verder...

trok mooie Beyoncé een korte short en een paar rolschaatsen aan voor uitje naar de rolschaatsbaan. 'Don't need no hateration holleratin' in this skatery'
BeyonceSkating