Openingsdatum winkel A.F. Vandevorst bekend

Geüpdatet op 23 April 2019 door Laure Vandendaele
Openingsdatum winkel A.F. Vandevorst bekend

afvandevorst

 

De nieuwe winkel van A.F. Vandevorst zal over precies één maand de deuren openen. Dat schrijft de krant De Morgen. Een mooie bekroning na al 15 succesvolle jaren in de modewereld. En ook het geduld van heel van A.F.-fans wordt nu eindelijk beloond.

Na de webshop van A.F. Vandevorst, gaan binnenkort ook de deuren van een gloednieuwe Antwerpse flagshipstore open. Dat lazen we deze ochtend in De Morgen. De heuglijke gebeurtenis vindt precies over één maand plaats. Op 19 augustus zal de winkel van An Vandevorst en Filip Arickx, gelegen op de Lombardenvest, de eerste klanten ontvangen.

De organische groei van het modehuis zorgde ervoor dat de Belgen nu pas een winkel openden. Geduld was blijkbaar ook nu weer een mooie deugd, want nu pas kwam een pand vrij in de straat waar Vandevorst en Arickx een winkel wilden openen. De ontwerpers zijn in ieder geval in goed gezelschap. De winkel van Dries Van Noten, ook een monument van de Antwerpse modescene,  is vlakbij. Beter een goede buur...

A.F. Vandevorst pakte ter gelegenheid van hun vijftiende verjaardag uit met een mooie shoot in ELLE België. Klik hier voor een blik achter de schermen.