Nieuwe pop-up: de #Alpronista Sky Box

Geüpdatet op 23 Oktober 2017 door Britt Valkenborghs
Nieuwe pop-up: de #Alpronista Sky Box
alpro
Alpronista & -M- With a View

Het belooft een culinaire zomer te worden voor Alprofans. Van 18 juli tot 16 augustus wordt het Gentse rooftoprestaurant -M- with a View namelijk omgedoopt tot de Alpronista Sky Box. Een geweldige samenwerking tussen Alpro en -M- With a View, een pop-up concept van Coeur Catering.

Alpro is al jaren dé pionier in plantaardige voedingsproducten. Maar met de Alpronista Sky Box bewijzen ze veel meer te zijn dan enkel een merk van sojadrinks. Intussen heeft het merk zijn gamma al uitgebreid naar desserts, plantaardige room, vleesvervangers en ander lekkers zoals rijst-, amandel- en kokosdrinks. De perfecte producten om een heerlijk en gezond Alpro menu op te stellen dus.

alpro
Alpronista & -M- With a View

Alprofans zullen alvast smullen van dit concept. Maar ook de niet-Alpro kenners worden ongetwijfeld verrast in dit culinair penthouse. Tijdens je maaltijd wordt je verwend door het adembenemende uitzicht bovenop de iconische fabrieksgebouwen van de Nieuwe Molens in Gent. Lekker en gezond eten in een glazen box op meer dan 30m hoogte? Wij zijn fan. Bovendien verwent Alpro alle Alpronista’s met deze drie gastronomische formules aan een exclusief tarief.

alpro
Alpronista & -M- With a View

Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kan elke Alprofan er reserveren voor een Alpronista viergangenmenu (40 euro p.p. i.p.v. 59 euro). Je geniet er van een gastronomische interpretatie van de Alpronistakeuken op het meest exclusieve zuidgerichte terras van Gent met een imposant zicht op de skyline van de Arteveldestad.

Op zaterdag zijn Alprofans er vanaf 10u tot 15u welkom in de Alpronista brunch hang-out met zicht op de Gentse skyline (20 euro p.p. i.p.v. 25 euro). M with a View transformeert op zaterdag in een inspirerende plek voor foodies met stapels culinair leesvoer en een Alpronista wall.

Reserveren voor donderdag, vrijdag en zaterdag doe je via www.m-gent.be.

alpro
Alpronista & -M- With a View

Alpronista Sky Box bij M With a View
Gasmeterlaan 110
9000 Gent