Doutzen Kroes geeft zich bloot voor Calvin Klein

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Doutzen Kroes geeft zich bloot voor Calvin Klein

2014 vanity fair oscar party

Topmodel Doutzen Kroes laat zich  in de reclamespot van het nieuwe Calvin Klein parfum 'Reveal' van haar mooiste kant zien

Reveal Calvin Klein single page advertising

Michiel Huisman is niet de enige Nederlander met een mooi parfumcontract op zak. Zijn landgenote Doutzen Kroes doet het minstens even goed. Als gezicht van het nieuwe CK-parfum 'Reveal' doet Doutzen niets minder dan wat de naam van het geurtje haar opdraagt. Het model doet geen hiervoor geen grote onthullingen (zoals het geslacht van haar toekomstige baby verklappen) maar geeft  zichzelf letterlijk voor een stukje bloot. Een schaars gekleed model werkt nu eenmaal altijd.
Kroes is al jaren lingeriemodel en had er dan ook geen problemen mee om in lingerie voor de camera én model Charlie Hunnam, in de rol van knappe overbuur, in de uit de kleren te gaan. Hoewel parfumreclames vaak nergens op slaan  is de boodschap van deze spot duidelijk. Een beetje 'Reveal' in je hals verstuiven en je mag een bezoekje van een appetijtelijk uitziende, en  vooral niet creepy, overbuur verwachten. Of ontgaat de dubbele bodem ons?

REVEAL Calvin Klein is nu verkrijgbaar bij de geautoriseerde Calvin Klein Fragrances warenhuizen en parfumerieën.

LEES OOK: Michiel Huisman is het nieuwe gezicht van Chanel N°5