Michiel Huisman is het nieuwe gezicht van Chanel N°5

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Michiel Huisman is het nieuwe gezicht van Chanel N°5

MichielHuismanChanelN5

 

Bam! Zonet raakte bekend dat onze favoriete Nederlandse acteur Michiel Huisman het nieuwe gezicht van Chanel°5 is. Dat melden onze collega's van ELLE.nl. Huisman hoeft niet alleen op de foto te gaan. Niemand minder dan Gisèle Bündchen houdt de knappe acteur gezelschap.

Van 'Costa!'-acteur naar Chanel-gezicht, je mag stellen dat het goed gaat met Michiel Huisman. Na rollen in de Amerikaanse serie 'Treme' en meer recent in 'Game of Thrones' zit de buitenlandse carrière van de bijna 33-jarige acteur gebeiteld. Huisman heeft een flinke dosis talent in huis (no pun intended) én is bovendien gezegend met opvallend goede looks. Een sterkte combinatie waardoor hij het tot allereerste (en voorlopig enige) mannelijk covermodel van ELLE Nederland schopte.

LEES OOK: TOP 10 - Nederlandse hotties

Ook bij Chanel zagen ze wel wat in Michiel. Dit najaar zal onze Noorderbuur aan de zijde van niemand minder dan Gisèle Bündchen te zien zijn in de nieuwe campagne van het iconische parfum Chanel N°5. Het fotogenieke paar werd eerder samen gefotografeerd waardoor geruchten over een duobaan voor de camera meteen de ronde deden. Michiel Huisman heeft het goede nieuws intussen zelf bevestigd aan onze collega's van ELLE.nl. Uitkijken naar het moois dat dit najaar in de bushokjes zal hangen dus.

Michiel Huisman treedt met deze opdracht in de voetsporen van Brad Pitt. Het cinema-icoon was de allereerste man die ooit een parfumcampagne van het Franse modehuis sierde.

Deze foto van Michiel en Gisèle bracht de geruchten op gang
Deze foto van Michiel en Gisèle bracht de geruchten op gang