Getest: verstoppertje spelen in IKEA

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Getest: verstoppertje spelen in IKEA

ikea

Afgelopen dinsdag speelde ELLE.be verstoppertje in IKEA met Elise De Rijck, het brein achter de gloednieuwe blog 30 VOOR 30. 'Wie niet weg is, is gezien' kreeg plots een compleet andere dimensie!

We kennen het allemaal, die sluipende dertigersvrees. Volgend jaar treft het noodlot Elise De Rijck en stapt ze onherroepelijk op tram 3. “Tijd om werk te maken van die bucket list” moet ze gedacht hebben en zo lanceerde ze de gloednieuwe blog 30 VOOR 30. Deze week mocht ze al één droom van haar lijst afvinken: verstoppertje spelen in IKEA.

Het begon enkele maanden geleden met een oproep op Facebook en die lokte meer dan 13 000 (!) deelnemers. IKEA kon uiteraard niet om die aandacht heen en stapte met plezier in het verhaal. Afgelopen dinsdag brak dan eindelijk ‘de grote dag’ aan en mocht Elise niet alleen haar eigen droom waarmaken, maar bezorgde ze ook 500 anderen een onvergetelijke ervaring.

 

In shifts van 50 personen werd elk uur opnieuw afgeteld en mocht een nieuwe troep ‘kindvolwassenen’ op zoek gaan naar de nieuwste, beste schuilplaats. Ik veroverde een plekje in een van de kleerkasten, een populaire plek zo blijkt... Toen ik na tien minuten al gevonden werd, bleek mijn idee toch minder geniaal dan gedacht. Als een dolgedraaid kind mocht ik dan meezoeken naar de anderen. Onder de zetel, achter het gordijn, in én onder het bed, in de knuffelbak, achter het douchegordijn, … je kon het zo gek niet bedenken. Wat kan het leven als volwassen mens toch fijn zijn!

 

Wij zijn alvast razend benieuwd naar wat Elise nog zoal te wachten staat dit komende jaar. Wil je haar avonturen volgen, wil je haar graag helpen of heb je zelf gekke ideeën? Volg de blog via www.30voor30.be.

(Stagiaire Natalia Tjurina)