Nieuw in Disneyland: Ratatouille

Geüpdatet op 16 Juli 2014 door Cookanista
Nieuw in Disneyland: Ratatouille

Bistrot-remy

Sinds enkele dagen, 10 juli meerbepaald, kunnen foodies hun hartje ophalen in het magische Ratatouille dorp van Disneyland Parijs.

Ik had het geluk er een week vroeger bij te kunnen zijn dankzij de lieve mensen van Disney, mijn geluk kon niet op toen ik de uitnodiging in de (virtuele) bus kreeg, na 15 jaar de magie van Disneyland Parijs nog eens herbeleven!

Ratatouille, het verhaal van de Parijse rat Rémy die droomt van een carrière als chef, kreeg z’n eigen “Place De Rémy” in Disneyland Parijs compleet met attractie, bistro en winkeltje! Binnenwandelen voelt een beetje als Disneyland omruilen voor het authentieke Parijs van Ratatouille, fantastique!

 Starten doen we uiteraard bij de attractie, een 3D tour door de wereld (en op formaat) van Rémy. De attractie is een ongelofelijke prikkeling voor al je zintuigen, een unieke ervaring die je nergens mee kan vergelijken. Je valt van de ene verrassing in de andere! Je stapt in een ratautootje voor 6 personen om vervolgens in de keuken van chef Rémy te duiken, compleet met temperatuursgevoel, geur en special effects. Na de rit wilde we meteen een 2de keer, dat zegt genoeg? :) De attractie is een plezier voor jong en oud!

Lees het volledige artikel op Cookanista.be