In beeld: celebs op het WK

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
In beeld: celebs op het WK

celebs op het WKRuwe avond in Brazilië gisteren, waar Duitsland en Argentinië wanhopig om de wereldbeker voetbal vochten. Ook in de tribunes ging het er hard aan toe: heel wat sterren waren naar de finale afgezakt en knokten om een momentje in de schijnwerpers.

Die bleven echter koppig op de spelers gericht -en dat op bevel van de Fifa organisatie zelf. Gelukkig voor de celebs bestaat er nog zoiets als Instagram... Hun mooiste finalemomenten:

1/

Gisele Bündchen, Louis Vuitton en de wereldbeker: een vrolijke triootje. Het topmodel mocht de felbegeerde beker het veld op dragen, daarna moesten haar lange stelten plaats ruimen voor 22 paar stevige voetbalbenen. Haar korte verschijning voorzag ze later op de avond rijkelijk van kiekjes achter de schermen. We love die jurk!  

WK celebs

WK celebs2

WK celebs3

WK celebs4

 

2/

Bitterzoet gevoel voor David Beckham, die het WK vanaf de zijlijn moest volgen. Toch kwam de voormalige stervoetballer opdagen, in het gezelschap van zoontjes Brooklyn, Romeo en Cruz. Het fotogeniek gezinnetje stak Argentinië een hart onder de riem en maakte van de gelegenheid gebruik om hun reeds indrukwekkende familie album aan te vullen met prachtige beelden. Ook oud-collega Pele zorgde voor een mooi fotomoment: vriendschap op en naast het veld!
WK celebs5

WK celebs6

WK celebs7

 

3/

Rihanna schreeuwde enkele weken geleden haar voorliefde voor Oranje van de daken, tegenwoordig heeft ze het meer voor de Duitse tricolore. Een ster van haar kaliber gaat uiteraard enkel met winnaars om, en dus staat haar Twitterpagina tegenwoordig in het teken van ons buurland. Tijdens de match trakteerde ze haar nieuwe team op enkele boob flashs, na de overwinning organiseerde ze een persoonlijk fotomomentje. De beker, de spelers, haar borsten: het ging er bijzonder innig aan toe.

WK celebs8

 

WK celebs 81

WK celebs 82

WK celebs9

WK celebs10

WK celebs11

WK celebs12

WK celebs13

 

4/

Alessandra Ambrosio en haar vrienden stelden de GPS van hun privéjet in op Rio de Janeiro. Een gezellige bende, die blijkbaar weinig van de match heeft kunnen meepikken. Waarom naar een finale kijken als je evengoed groepsfoto's kan nemen...?

WK celebs14

WK celebs15

WK celebs16

WK celebs17

 

5/

Ook topmodel Adriana Lima's poseerinstinct kwam boven. Zij sleurde Rihanna en een stukje Duitse ploeg op de foto.

WK celebs18

WK celebs19

 

WK celebs20

6/

Arme Mick Jagger. De man wordt ervan beschuldigd ongeluk te brengen: telkens hij een team toejuicht, ligt dat land er binnen de kortste keren uit. Deze keer speelde de rocker het dus op safe: geen Argentinië, geen Duitsland, wel een petje van Engeland. Kwestie van geen brokken te maken... WK celebs21

WK celebs22