Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 16 Juli 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsKanye West lanceert zijn A.P.C. collectie, Naomi Campbell bemachtigt de wereldbeker en Mario Testino moet het van kousen hebben. 

Welkom terug, Kanye! Het lijkt erop dat de rapper zijn modieuze ambities dan toch waarmaakt: na een voorzichtige samenwerking met A.P.C. vorig jaar, mag hij opnieuw achter de tekentafel van het Franse label kruipen. Het resultaat daarvan ligt morgen reeds in de rekken. Verwacht je aan parka's, militaire broeken, maskers en ruwe hemden in typische Kanye stijl:

Wolford doet het tegenwoordig met Mario Testino. De topfotograaf bewijst dat leggings en bodysuits wel degelijk razend sexy zijn en legt enkele Wolford klassiekers vast op de gevoelige plaat. Het resultaat is een sensuele reeks foto’s die ons doet hunkeren naar corrigerend ondergoed. Opnieuw een overwinning voor de ondergoed-als-bovenkledij trend!

Geen WK-schijnwerpers op Naomi Campbell dit jaar, het was collega-model Gisele Bündchen die de wereldbeker voetbal mocht overhandigen. Nochtans weet de Britse zich wel in de aandacht te plaatsen… door gewoon zélf als beker te poseren. Campbell deed dat officieel om een gouden koptelefoon van het label Beats by Dre  te promoten. Officieus heeft ook haar ego er baat bij: je bent een golden girl of je bent het niet!

Groot verlies voor de modewereld: Eileen Ford, oprichtster van het gelijknamige modellenbureau, is overleden op 92-jarige leeftijd. Ford zette haar agentschap in 1946 op poten en wist heel wat grote modellen te lanceren, waaronder Twiggy, Naomi Campbell en Christy Turlington. Sinds 1995 staat haar dochter Katie aan het hoofd van de familieonderneming.