Top 6 nerdy én hete kindsterren

Geüpdatet op 28 januari 2016 door ELLE België
Top 6 nerdy én hete kindsterren

coverlelijk-mooiGeen succes in de liefde in je jonge jaren? Niet getreurd, deze kindersterren groeiden op tot echte tieneridolen.

We kennen het allemaal, het verhaaltje dat ons werd voorgelezen voor het slapengaan: het lelijke eendje werd plots een mooie zwaan. Enkel in sprookjes? Deze kindsterren bewijzen dat je van een onopvallend muurbloempje kan transformeren in een hete hunk of bloedmooie babe.

1/

3. Matthew Lewis

Matthew

Wow, van een transformatie gesproken! Neville Longbottom, de mollige, verlegen tovenaar uit Harry Potter is nu haast onherkenbaar. Toch wel de opmerkelijkste metamorfose uit deze lijst, wat hem een sexy shoot met Attitude Magazine opleverde. Enjoy:

Schermafbeelding 2015-07-23 om 16.15.00

Schermafbeelding 2015-07-23 om 16.15.22

Schermafbeelding 2015-07-23 om 16.16.09

 

Niet enkel de tovenaarswereld staat verstomd bij deze metamorfose, ook online zorgt deze parodie voor lachsalvo's: 2

2/

3/

1. Emma Watson

Emma

De slimme betweter Hermione Granger uit Harry Potter is opgegroeid tot één van de meest begeerlijke vrouwen van het moment. Naast haar bloeiende acteercarrière heeft ze ook meegewerkt aan campagnes voor Lancôme en is ze een frequente front row guest op de modeweken.

4/

2. Kirsten Stewart

Stewart

In het begin van haar tienerjaren had Kirsten eerder een jongensachtig voorkomen. Vandaag de dag beschikt ze over vrouwelijke charmes, is ze beste vriendjes met Karl Lagerfeld en heeft ze het hart van Robert Pattinson veroverd én gebroken.

5/

4. Christina Ricci

Christina

Ricci raakte bekend als de macabere Wednesday Addams  in The Addams Family. In 2011 kreeg ze een hoofdrol in ABC-serie Pan Am als sexy sixties stewardess.

6/

5. Lindsay Lohan

Lindsay

Ook al loopt haar leven niet altijd op rozen, Lindsay Lohan is qua voorkomen uitgegroeid tot een mooie dame. In The Paren Trap vertolkte de actrice nog de rol van een doodbraaf meisje, vol sproeten, nu kan je haar eerder omschrijven als een echte vamp.

7/

6. Nicolas Hault

Nicolas

Deze hottie heeft al menig vrouwenharten veroverd, waaronder dat van Jennifer Lawrence. In zijn debuut film About a Boy speelt hij nochtans een rare kwibus die meer dan één volwassene de stuipen op het lijf jaagt.

(Stagiaire Elisabeth Devue)