Happy Socks zorgt voor blije billen

Gepubliceerd op 9 Juli 2014 door Laure Vandendaele
Happy Socks zorgt voor blije billen

Happy Socks_underwear_28

Zweeds sokkenlabel Happy Socks verlegt zijn grenzen en maakt vanaf nu ook andere lichaamsdelen blij. Jouw billen om precies te zijn.

Droge, warme voeten en een propere onderbroek, meer heeft een mens soms echt niet nodig om gelukkig te zijn. Vraag dat maar aan de mensen die afgelopen weekend de zompige weide van Werchter sok- en deftig schoeiselloos dienden te trotseren. Nu Happy Socks zich na zes jaar in de voetenbusiness ook op de slipjes voor hem én haar stort, zit je dubbel goed bij het Zweedse merk.

Ondanks dat Happy Socks zich op de iets hogere regionen van het mannen- en vrouwenlichaam richt blijft het label de naam én huisstijl behouden. Denk: veel kleur, opvallende prints en een flinke dosis vrolijkheid. Nooit werd je vrolijker van je broek af te steken. Een onverwachte wind opstoot in combinatie met een luchtige zomerjurk is met een proper slipje om de billen ook al geen ramp.

Happy Socks Underwear is verkrijgbaar vanaf augustus 2014. Een vrouwenslip kost 12,95 euro, een mannenboxer (los of aanpassend) kost 19,95 euro. Alle modellen worden per stuk verkocht.