Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 14 Januari 2019 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

H&M x Alexander Wang: het eerste beeld! Wie vervangt Cara Delevingne in Michelle Rodriguez' bed? Welke ploeg wist Lukaku in te lijven? 

Klaar voor H&M x Alexander Wang? Het is nog tot 6 november wachten tot de capsulecollectie in de rekken ligt,  ondertussen wordt ons geduld op de proef gesteld met plagerige sneak peeks. H&M maakte vandaag via Twitter één van de eerste resultaten bekend van haar samenwerking met de Amerikaanse designer. En dat zijn… bokshandschoentjes. Aan een sleutelhanger. Het weze duidelijk: deze collab werd tot in de details uitgewerkt, dat smaakt naar meer!

Alex x HM

Ook Nike heeft nieuws: het label wist onze eigen Romelu Lulaku te strikken voor haar beruchte Nike FC club. Sinds twintig jaar verzamelt het label voetballegendes zoals Figo en Ronaldo als boegbeelden van haar sportieve collecties. Toptalent, een grote lading charisma en een leuk snoetje: de criteria zijn hard. Sinds kort komt er eindelijk ook aandacht voor de Belgen. Recent trad Eden Hazard tot het exclusieve clubje toe, nu is collega-duivel Lukaku aan de beurt.  Een knallende samenwerking.

Michelle Rodriguez’ tranen zijn gedroogd. De actrice, die enkele weken geleden door Cara Delevingne werd gedumpt, heeft de liefde gevonden bij een ander knap jong ding. Paparazzi betrapten haar recent al stoeiend met niemand minder dan Zac Efron!  De 10 jaar jongere acteur vergezelde haar op een tripje naar Sardinië en dat zorgde voor stomende beelden. Minder stomend dan die met Cara weliswaar, maar elke relatie moet nu eenmaal groeien… Klik hier om te vergelijken!

Ode aan Kaat Tilley. Van 19 tot en met 27 juli brengt het Forum van Vlaamse Vrouwen een grootse expo rond de overleden ontwerpster in het Gentse augustijnenklooster. Haar ontwerpen, maar ook schilderijen, schetsen en sculpturen, worden er voorgesteld met life muziek, dans en acrobatie. Tel daar het prachtige historisch kader bij, en je hebt een niet te missen tentoonstelling. Klik hier voor meer info.