Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 3 Juli 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news
Beyoncé bezingt JayZ's bedrog, Jimmy Choo gaat de Game of Thrones toer op en Calvin Klein moet het van 50 shades hebben. 

Nieuw drama in de maak? Het huwelijk van Beyoncé en JayZ staat volgens hardnekkige geruchten op instorten en nu doet de zangeres zelf olie op het vuur. Eerder deze week trad het bekende koppel op in Ohio, waar zij het oudere nummer Ressentment bracht –een song over bedrog. De oorspronkelijke tekst heeft het over “been riding with you for 6 years”, terwijl Beyoncé het plots over “12 years” had –zo lang duurt haar eigen relatie al. Een subtiele sneer naar haar toekomstige ex-man? Een PR-stunt? Een passionele noodkreet? We zijn in de war…

Over passie gesproken: Calvin Klein knoopt opnieuw met haar extreem sexy imago aan. Het Reveal geurtje krijgt Doutzen Kroes als gezicht –of eerder lichaam. Zij mag het voor de gelegenheid doen met Charlie Hunnam, de man die op het laatste nippertje de beruchte rol van Christian Grey afwimpelde. Vandaag laat hij Kroes 50 tinten Calvin Klein zien, ook goed voor ons.

Reveal

Visagiste Sabine Peeters zet haar uitgebreide kennis op papier. De Belgische make-up artieste lanceert binnenkort haar allereerste boek, een verzameling tips  & tricks om te overleven in beautyland. Tutorials, de juiste producten, de juiste filosofie (niet iedereen heeft dezelfde perceptie van schoonheid, en maar goed ook!): je vindt het er allemaal. Het boek zou vanaf september in de rekken liggen.

Game of Shoes: Jimmy Choo bombardeert Kit Harington tot gezicht van haar mannencollectie. De Britse acteur is vooral bekend om zijn rol van Jon Snow in de hitserie Game of Thrones, maar ruilt voor de gelegenheid zijn harnas en bontmantel in  voor een strak pak en donkere sneakers. De campagne werd geschoten door niemand minder dan Peter Lindbergh. Niet mis, helemaal niet mis…

Kit Harington