Pinspiration: 6 bruidsjurken voor Solange Knowles

Gepubliceerd op 26 Juni 2014 door Isabelle Vander Heyde
Pinspiration: 6 bruidsjurken voor Solange Knowles

SOlange KnowlesHét gerucht van de week: Solange Knowles stapt in het huwelijksbootje. Wij nemen het verhaal voor waar aan en bombarderen haar nu al tot leukste sterrenbruid van 2014. 

Reken maar dat Beyoncé’s kleine zusje zich nièt aan de tradities zal houden als het op haar bruidsjurk aankomt. De ster staat bekend om haar eclectische mix ‘ match looks, haar voorliefde voor prints en haar funky stijlgevoel. In welke jurk zij naar het altaar zal huppelen? We kunnen alleen maar raden –een denkoefening:

Kapsel: Solange is met reden trots op haar wilde bos krullen en laat de natuur het liefst de vrije loop gaan. We gokken dat haar karakteristieke afro ook op haar huwelijk van de partij zal zijn.

1/
Een klassieke witte prinsessenjurk? Niets voor Solange. De it-girl houdt van prints, die ze bijvoorbeeld op haar bustier zou kunnen dragen.

Solange jurk 1

2/
Andere mogelijkheid: ze gaat lekker eigenwijs voor een volledig geprinte jurk.

Solange jurk 6

3/
Anderzijds laat ze zich nu en dan tot vintage looks verleiden, een nostalgische kanten creatie sluiten we dus ook niet uit.

Solange jurk 4

4/
Vierde optie: Solange komt regelmatig de deur uit met opvallende accessoires en een tulband. Het zou best kunnen dat ze die de show laat stelen en verder voor een sobere creatie gaat.

Solange jurk 5

5/
Laatste gok: ze houdt zich aan een klassieke witte jurk, maar geeft die een funky toets met een extreem opvallende halslijn.

Solange jurk 2

Solange jurk 3(Beelden: Pinterest)