Terre Bleue opent nieuwe concept store

Geüpdatet op 24 Juni 2014 door ELLE België
Terre Bleue opent nieuwe concept store

DSCN4666-2

Terre Bleue, een Belgisch merk puur sang opent een nieuwe concept store in het hartje van de Antwerpse modesite.

Het pand op de Korte Gasthuisstraat werd onlangs prachtig gerenoveerd en daarbij werden kosten noch moeite gespaard. Een duidelijk statement van Terre Bleue om zo nog meer prestige aan het merk toe te voegen. Het familiebedrijf gaat ondertussen al zo'n drie generaties mee en is dus nog verre van uitgeblust.

DSCN4732-2

DSCN4735-2

Het succes van Terre Bleue is mede te danken aan de bedrijfsfilosofie waarbij het welzijn van de klant op de eerste plaats staat. Vrouwen goed in hun vel doen voelen en het zelfvertrouwen vergroten door middel van kledij is daarbij prioritair. Ook aan het familiegevoel wordt veel aandacht besteed, want zowel mannen als vrouwen en kinderen kunnen bij Terre Bleue winkelen.

DSCN4726-2

Dat Dirk Perquy, de man die het familiebedrijf runt, een groot hart heeft, staat buiten twijfel. Zo zet hij steevast een vast percentage van de winst aan de kant om met dat bedrag ontwikkelingsprojecten in hulpbehoevende landen te steunen. Hiervoor werkt Terre Bleue samen met Ondernemers voor Ondernemers.

DSCN4668-2

DSCN4738-2

Tijdens de opening van de concept store werden de bezoekers getrakteerd op een exclusieve preview van de herfst/winter 2014 collectie.

DSCN4671-2

DSCN4718-2

 

(stagiaire Jolien Van Puyvelde)