Achter de schermen: wie wordt de nieuwe Coca Cola man?

Geüpdatet op 12 februari 2019 door ELLE België
Achter de schermen: wie wordt de nieuwe Coca Cola man?

cover

Er zijn zo van die dagen die nooit zouden mogen eindigen! Vandaag was er zo eentje. ELLE.be nam een kijkje op de fotoshoot van de 20 kandidaten die strijden om de titel van Coca Cola light man 2014.

Stalen buikspieren, een verleidelijke blik en indrukwekkende spierballen die moeiteloos drie kratten cola opheffen: wie kent de Coca Cola man niet? De man die reclameblokken wereldwijd interessant maakt, is echter aan vervanging toe. Het beroemde drankje is dan ook op zoek naar een waardige opvolger, een zoektocht die ook door België waait. Uit 650 kandidaten werden 20 finalisten geselecteerd. Een waaier mooie mannen, die vorige week op de gevoelige plaat werden vastgelegd.

Stagiaire Jolien was erbij en brengt verslag uit: wie zijn de 20 finalisten?

1/

Yannick Somers

YannickSomers
21jaar - Wilrijk
Yannick studeert L.O aan Karel de Grote-Hogeschool Antwerpen. Daarnaast sport hij vaak, vooral basket. Hij doet mee aan de wedstrijd omdat de vorige reclame leuk en spontaan was, net als hijzelf. Yannick heeft geen eerdere modellenervaring en ziet deze wedstrijd dan ook als een echte uitdaging.
Ingezonden door: goede vriend Frederik

2/

Vincent Bruijnseels

Vincent

20 jaar - Brecht
Vincent is een laatstejaarsstudent Elektromechanica aan de Thomas More Hogeschool. Momenteel bouwt hij samen met zijn medestudenten een elektronische racewagen. Zijn lief schreef hem achter de rug in. Nu de halve finale bereikt is, wordt de motivatie extra groot om zijn eerste stapjes in de modellenwereld te zetten.
Ingezonden door: vaste vriendin Inez

3/

Yannick RummensYannickRummens
30 jaar - Dilbeek
Als professioneel model bij Dominique Models kan het zijn dat je Yannick al eens in een campagne hebt gezien. Hij doet catalogus werk en staat al 5 jaar model voor het modemerk Paul & Shark. Met zijn goed humeur, mooie lach, spontaniteit en vriendelijkheid heeft hij alles in huis om de nieuwe Coca-Cola light man te worden.
Ingezonden door: vaste vriendin Caroline

4/

Tuur RoelsTuur
27 jaar - Aalst
Deze projectmanger bij Field & Concept is een echte avonturier en reiziger. Hij mag zichzelf ook Mr. Universe Model Belgium noemen. Tuur ziet Coca-Cola light als een bruisend, energiek merk met veel gevoel voor humor, wat hij zelf ook erg belangrijk vindt. Hij zou met veel plezier hun ideale ambassadeur willen zijn.
Ingezonden door: collega Tania

5/

Matthias Vandenbulcke

Matthias Vandenbulcke
22 jaar - Izegem
Matthias studeert Journalistiek aan de Artevelde hogeschool Gent. Hij speelt veel tennis en onderhoudt graag z'n sociale contacten. De Coca-Cola light man moet voor hem niet enkel een mooi lichaam, maar ook brains hebben.
Ingezonden door: hartsvriendin Fauke

6/

Lawrence Messelier

Lawrence
21 jaar - Brugge
Deze basket spelende laatstejaars student Grafisch Ontwerp aan de Artevelde Hogeschool Gent vindt dat Coca-Cola light geen spierbundel nodig heeft. Wel een charmant, grappig, behulpzaam iemand. Laat dat nu juist zijn grootste kwaliteiten zijn.
Ingezonden door: lief Emily

7/

Lamar DaileyLamar
25 jaar - Nazareth
Lamar zit in zijn laatste jaar L.O aan de Artevelde Hogeschool Gent. Hij is voortdurend met sport bezig. Wanneer ik hem vraag waardoor hij zich als Coca-Cola light man onderscheidt van de concurrentie, antwoord hij al lachend: Een kleurtje hebben is altijd positief!
Ingezonden door: beste vriend Frederick

8/
  Julien KannsteinJulien
24 jaar - Luik
Bij een wiskundeleraar denkt je niet meteen aan een jonge, knappe, gespierde man. Julien bewijst het tegendeel. Als leerkracht wiskunde in het 1ste tot 4de middelbaar, wil hij met zijn deelname het stoffige nerd imago voorgoed opbergen.
Ingezonden door: goede vriendin Victoria

9/

Jordy RemansJordy
24 jaar - Diepenbeek
Misschien ken je Jordy wel van de reclamespotjes voor kledingwinkel G Level op TV-Limburg. Overdag werkt hij voor Sipwell en in zijn vrije tijd vind je Jordy in de fitness. De Coca-Cola man moet speels, verassend en spontaan zijn, net als hijzelf.
Ingezonden door: vriendin Ashely

10/

Henny SeroeyenHenny
30 jaar, Lommel
Sport, sport sport! Zowel als personal trainer als in z'n vrije tijd is sporten wat Henny bezig houdt. Hij vindt een gezond lichaam belangrijk. Door zijn opgewektheid, vrolijkheid en goed gevoel voor humor, hoopt Henny jullie te overtuigen op hem te stemmen.
Ingezonden door: vriend Koen

11/
Emanuel Viziteu

Emanuel Viziteu - 23 jaar - Roemenië
23 jaar - Brussel
Emanuel is afkomstig uit Roemenië en woont reeds 2 jaar in België. Hij kookt en reist graag. Van opleiding is Emanuel fotograaf. Voor het eerst staat hij zelf voor de lens. Deze sociale jongen droomt van een carrière in commercials. Je kan hem altijd gaan opzoeken op bij Abercrombie & Fitch.
Ingezonden door: Julie

12/

Dries StrumaneDries
22 jaar - Ieper
Deze kandidaat is een student Orthopedagogie aan de Hogeschool Gent. Met zijn spontaan en sociaal karakter is hij ervan overtuigd een fantastische Coco-Cola light man te worden. Dries vult zijn vrije tijd graag met fitness en disco jazz.
Ingezonden door: kotgenoot Lien

13/
Chade Roekaerts
25 jaar - Tienen
Chade werkt als leerkracht L.O. Zelf geeft gij het goede voorbeeld aan z'n leerlingen door veel te sporten en fitnessen. Op de vraag wat hem onderscheid van de concurrentie grapt hij: Omdat ik blond ben!
Ingezonden door: goede vriendin Nele

14/
Boris Karan Askic

Boris
22 jaar - Antwerpen
Als student Rechten aan de Universiteit Antwerpen, werkt Boris in zijn weinige vrije tijd in het nachtleven. Om zijn lichaam fit en gespierd te houden rijdt hij op z'n crossfiets. Door zijn charmes en spontaniteit hoop hij alle concurrentie weg te blazen.
Ingezonden door: best vriendin Isabelle

15/

Björn DebremaekerBjorn

28 jaar - Dworp
Björn werkt in de vastgoed sector voor de Colruyt groep. Waar hij zich onder ander met windturbines bezig houdt. Zijn grote passie is lopen. Het liefst langere afstanden. De vorige reclame van Coca-Cola light vond hij spontaan en zomers met een positieve vibe. De vibe die je bij Björn terugvindt.
Ingezonden door: studiegenote Carla

16/
Maxim Vanderstappen

Maxim2

23 jaar - Diest
Als laatstejaars student volgt Maxim een lerarenopleiding LO en natuurwetenschappen aan de Hogeschool PXL Hasselt. Als bijverdienste werkt hij in een promobureau, als barman en als redder. "Ik ben sprankelend fit en bruis van energie zoals de bubbeltjes in een flesje Cola light." Met aandacht en respect voor zijn lichaam wil hij genieten van het leven. Coca-Cola light vormt de ideale combinatie.
Ingezonden door: Maxim's vader Dirk

17/
Gil Callens

Gil

20 jaar, Roeselare
Deze kandidaat studeert Bedrijfsmanagement Marketing aan de Arteveldehogeschool in Gent waar hij ook op kot zit. Gil speelt voetbal bij SV Rumbeke. Iedereen is het erover eens dat Gil's natuurlijk overkomen en lach zijn grootste troeven zijn.
Ingezonden door: Louise en Astrid, 2 goeie vriendinnen

18/

Filippo RenzoFilippo Renzo - 26 jaar -

26 jaar - Luik
Filippo is de oprichter van GoJump. Waarbij de deelnemers vanop een zeker hoogte in een gigantische airbag springen. Uniek in België! Hij reist veel en heeft al internationale ervaring. Zijn moto is: Do what you love and love what you do! Met zijn natuurlijke uitstraling en levenslust hoopt Filippo ook jou te overtuigen.
Ingezonden door: beste vriendin Tiziana

19/

Yav KolinsYav

Brussel
Last but not least: student Marketing en Advertising Yav. Hij is de underdog van de wedstrijd. Door het uitvallen van een kandidaat werd deze knappe jongen opgevist. Gelukkig!
Ingezonden door: vriendin Marie

(stagiaire Jolien Van Puyvelde)