Kendall Jenner in campagne Givenchy

Gepubliceerd op 19 Juni 2014 door Laure Vandendaele
Kendall Jenner in campagne Givenchy

Givenchy F14 144

Keeping up with the Kardashians? Het is niet eenvoudig. Zelf als je het Jenner-deel van de uitgebreide familie vertegenwoordigt. De 18-jarige Kendall Jenner vult de dagen van haar jonge leven tegenwoordig als model (én schrijfster van teen fiction!), een carrière die het meisje geen windeieren legt. Laatste wapenfeit van Miss Jenner is de wintercampagne van Givenchy, het Franse modehuis waar niet geheel toevallig zus Kims goede vriend Riccardo Tisci de plak zwaait. Friends with Benefits, heet zoiets dan.

Na enkele dubieuze opdrachten kwam de modellencarrière van Kendall Jenner (stiefzusje van de beruchte Kim Kardashian) in februari van dit jaar op kruissnelheid. Kendall zette haar eerste stapjes als professioneel model op de catwalks van onder meer Marc Jacobs en Givenchy. Vaak onder het goedkeurende oog van haar wereldberoemde schoonbroer en modeliefhebber Kanye West.

Moeder Kris Jenner deelde eerder deze week niet zonder trots een afbeelding waarop haar oudste Jenner dochter poseert voor de wintercampagne van Givenchy. Creatief directeur van het Franse modehuis Riccardo Tisci is niet alleen de werkgever van mooie Kendall, hij is ook de ontwerper van de elegante bruidsjurk waarin Kim Kardashian vorige maand haar jawoord gaf.

Givenchy AW14
Givenchy AW14