In beeld: Louboutin opent winkel in Brussel

Gepubliceerd op 18 Juni 2014 door Isabelle Vander Heyde
In beeld: Louboutin opent winkel in Brussel

ChristianLouboutinBrussel

Gisteren volgde het hele land de Rode Duivels, op een klein groepje modejournalisten na. Een stukje Brussel stond immers in het teken van een ander soort rood: de beruchte Louboutin zool!

Voetbalgekte of niet, Christian Louboutin koos gisterenavond uit om zijn gloednieuwe boetiek op de Brusselse Zavel te openen. Een grote glimlach, een streepjespak en liters champagne: meer had de gastheer niet nodig om ons te bekoren. Muren vol fabelachtige stiletto’s deden de rest. Magische avond: check!

Schoenenmeester Louboutin heeft wereldwijd 90 boetieks en hoewel het merk al vertegenwoordigd was in exclusieve winkels, moest België tot 2014 op een eigen winkel wachten. Naast de iconische zwarte pumps met rode zool, zijn hier ook exclusievere (en prijzigere) paartjes te koop. Ook mannen kregen in de Brusselse shop een eigen hoekje.

Christian Louboutin is van plan zijn schoenen- en accessoire-imperium uit te breiden met cosmeticaproducten. Meer over de wondere wereld van Louboutin leest u in het oktobernummer van ELLE België. Nog even geduld dus, maar misschien net voldoende tijd om een paartje bij elkaar gespaard te krijgen?

(IV) & (LV)