3 tips voor sexy surfmanen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
3 tips voor sexy surfmanen

surf haar tipsDe gemiddelde surfster pronkt met een sexy bos verkleurde manen: willen wij ook! Omdat de gemiddelde mens haar dagen jammer genoeg niet op exotisch stranden slijt: driemaal vals spelen voor een verwilderde surflook!

1/
UV-stralen en zeezout "vreten" aan de haarkleur, die bijgevolg een paar tinten lichter wordt. Wij bekomen hetzelfde effect op een gezondere manier met een verlichtende gel.

garnier
Garnier Cristal Soleil – 7,99€

Naargelang het gewenste effect kan je die aanbrengen op de lokken rond je gezicht (sunkissed look), over de hele lengte van je haren (voor een egaal resultaat) of op de toppen (ombre effect). ombre effect egaal effect sunkissed effect

2/
Zover voor de kleur, hoe bekom je de golving in je haren? Je kan natuurlijk elke avond met dotjes gaan slapen, maar l'Oréal bespaart je die moeite met een speciaal Beach Waves permanentje. Wij testten het voor je uit en zijn nog steeds tevreden over het resultaat. beach-waves
3/
Kleur, vorm, maar ook geur! Het zal je verwonderen hoeveel verschil een zomers geurtje uitmaakt! Laat je traditionele parfum voor wat het is en gebruik een haarolie (sowieso een goed idee om je lokken in de zomer te beschermen) met coco, vanille, bloemige aroma's.

Yves Rocher Monoï de Tahiti -10€
Yves Rocher Monoï de Tahiti -10€

(Via ELLE Belgique, Marie-Noëlle Vekemans)