Cara Delevingne wordt ontwerpster en zoekt modellen op Instagram

Geüpdatet op 14 Januari 2019 door Isabelle Vander Heyde
Cara Delevingne wordt ontwerpster en zoekt modellen op Instagram

Cara wants youNieuwe zijsprong in de carrière van Cara Delevingne, het goedlachse model kruipt even achter de ontwerptafel voor DKNY. Leuk extraatje: jij zou het model voor deze capsulecollectie kunnen zijn! 

Een project dat beide partners blijkbaar sinds een jaar in alle stilte voorbereiden. Tussen lesbische liefdesvakanties, hectische modeweken, ontelbare campagneshoots en wilde sterrenfeestjes door, vond Delevingne blijkbaar de tijd om 15 stukken voor het Amerikaanse label te ontwerpen.

Creaties die uiteraard op haar eigen garderobe zijn gebaseerd: beanies, losse tops, parka’s,  leren bomber jacks, en haar persoonlijke favoriet: een jumpsuit in sweat stof. De meeste stukken zijn uniseks, goed nieuws dus voor koppels die graag in elkaars kleerkast duiken. De collectie ligt vanaf november in de rekken bij DKNY.

Uiteraard krijgt ook dit verhaal een sociale media staartje: Delevingne is, met haar 5,5 miljoen volgers, de onklopbare koningin van Instagram en gebruikt het medium om modellen voor haar capsulecollectie te ronselen. De ster zal zelf schitteren in de campagne, zij aan zij met drie gelukkigen die ze persoonlijk zal selecteren. Ben je ouder dan 18 en zie je een shoot naast ’s werelds vrolijkste topmodel wel zitten? Post dan een foto onder de hashtasg #CaraWantsYou en #Cara4DKNY. Succes!!