Mooi wakker worden: 5 beauty rituelen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Christin Ho
Mooi wakker worden: 5 beauty rituelen
beauty6
Sleeping Beauty

's Morgens lang voor de spiegel staan om die pandawallen te verdoezelen en het vogelnest in je haar uit te kammen is tijdverspilling. Voer volgende beauty rituelen uit vóór het slapengaan en ontwaak elke dag zo fris als een hoentje!

1. Zachte handen en voeten
Smeer je handen en voeten in met een moisturizer en draag katoenen handschoenen en  sokken zodat de crème goed kan intrekken in de huid.

beauty1Kiehl's - 18 Euro

2. Stralend witte glimlach
Reinig je tanden eenmaal per week met baking soda of zuiveringszout na het tandenpoetsen om je tanden witter te maken.

beauty2Zuiveringszout - 2,49 Euro

3. Slaapmasker
Je huid insmeren met een nachtcrème is niet voldoende. Een 'slaapmasker' is een oppepper voor je huid en zorgt ervoor dat je gelaat de nodige voedingsstoffen krijgt en voldoende gehydrateerd wordt.

beauty3

Dr.Jart+ - 35,26 Euro

4. Satijnen kussensloop voor lange haren
Als je lange haren hebt koop je best een satijnen kussensloop zodat je kapsel minder snel beschadigd geraakt als je ligt te woelen of je omdraait in je bed. Om knopen in je haar te voorkomen maak je voor het slapengaan best een zijwaartse staart met vlecht. Zo hoef je 's morgens niet veel moeite te doen om de perfecte out-of-bed look te creëren

beauty4

Hema - 11 Euro

5. Gespleten haarpunten aanpakken
Wacht niet tot het volgende kappersbezoek om gespleten haarpunten te laten aanpakken. Gebruik een serum om zwakke haarpunten te versterken.

beauty5

Pantène - prijs op aanvraag bij drogisterij