de 5 beauty lanceringen van de week

Geüpdatet op 5 April 2019 door Anne Poelmans
de 5 beauty lanceringen van de week

opeing beautyproductenOp de redactie van ELLE genieten we van het ongelooflijke privilege de beautyproducten als eerste te kunnen ontdekken. Dagelijks stromen de persberichten binnen met de nieuwste lanceringen en hebbedingen uit beautyland. Een greep uit het assortiment van deze week.

OPI kleurt je dag:

opi
Neons by OPI, € 14,50

Gelukkige verjaardag Iris Nobile

Iris Nobile, dat gecreëerd werd in 2004, viert zijn 10e verjaardag met een special edition flesje: versierd met gouden bloemen is dit een collectors item voor de fans.

acqua di parma
Iris Nobile - special edition - 100 ml. - € 138

Verfrissend

Deze groene citrusvruchtengeur werkt vooral verfrissend en ruikt naar citroen, bergamot, verse verbena en komkommer. Ideaal voor hete zomerdagen.

l'occitane
Frisson de verveine - 100ml. - € 46

Witter dan wit

Geen kleur is meer geschikt om het gelaat te laten stralen dan wit. Mademoiselle Chanel wist dat beter dan wie dan ook en droeg parelkettingen om haar teint op te lichten. Serum om het gelaat te verhelderen en egaliseren.

Le blanc - € 119 - te koop in de parfumerie
Le blanc - € 119 - te koop in de parfumerie

Pop color

Een clash van watertinten, zo kan je de zomerlook van Yves Saint Laurent omschrijven. Nieuw zijn de kiss en blush sticks: lippenstift die lang blijft zitten en ook als blush kan gebruikt worden. Perfect voor in je handtas.

Ysl
Kiss&Blush - € 35,50 Nagellak Bleu Caledon - € 25,50 Palette Collector Yeux limited edition - € 64,50