Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 5 Juni 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsOpnieuw heisa rond een naakte Rihanna, een nieuw kindje voor de Kardashians en een schitterende Pharrel Williams op de cover van ELLE UK. 

Hoezeer de modewereld Rihanna’s naakte uitspattingen ook toejuicht, de gemiddelde censuurcommissie vindt het maar niets.  Enkele weken geleden werd ze van Instagram geschopt, vandaag ligt de campagne van haar parfum Rogue onder vuur in het Verenigd Koninkrijk. Wegens “te suggestief” mag het beeld van de topless zangeres slechts in bepaalde publieke plaatsen worden opgehangen –en dat zo ver mogelijk uit de buurt van onschuldige kinderoogjes. Rihanna’s beroemde lijf blijft voor opschudding zorgen… Rihanna

Wie in Groot-Brittannië wel op goedkeuring kan rekenen, is Pharrel Williams. Hij prijkt deze maand op de cover van ELLE UK –een pluim aan onze Britse collega’s, de foto is ronduit prachtig.  Zijn vertrouwde Vivienne Westwood hoed ruilde hij voor de gelegenheid in voor een kleurrijke verentooi. Geen beter beeld om de festivalzomer in te luiden, het ruikt hier naar een collector item…

Pharrel ELLE UK

Opnieuw reden tot feesten bij de Kardashians: oudste zus Kourtney is in blijde verwachting van haar derde spruit. De reality ster is reeds moeder van een zoontje (Mason) en dochtertje (Penelope), maar lijkt haar zinnen op een kroostrijk gezin te hebben gezet. In tegenstelling tot Kims dochtertje North, draait Kourtneys kroost wel mee in de beroemde reality show rond de familie. Het lijkt er dus op dat de cast vanaf september een personage rijker is.

Jennifer Lopez krijgt maar niet genoeg van de Versace jurk waarmee ze op de Grammy Awards in 2000 de show stal. Enkele maanden geleden droeg ze in de videoclip van I Luh Ya Papi een jumpsuit versie van het beroemde ontwerp, deze week trok ze voor haar allereerste optreden ooit in de New Yorkse Bronx een bodysuit variant aan. De jurk met palmprint zorgde destijds vooral voor opschudding omwille van het gewaagde décolleté.